up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Trendiga bälten för kvinnor

Dambälten

Kvinnors bälten är det elastiska bandet eller bandet, vanligtvis tillverkat av läder, syntet eller tunn trasa, lindade runt den ursprungliga midjan eller nära midjan. Bältets kanter är lösa; och en klämma gör remmen till en ring genom att justera ena änden till andra delar av bandet, vid eller nära den andra kanten. Du kan köpa dambälten från Levis , Superdry , Gstar , Tommy Hilfiger , Diesel .

Trendiga bälten för kvinnor

Stretch brett bälte
Det töjbara breda bältet för kvinnor är av extra variation som du kanske inte har stött på. Med sitt utseende och sammet utseende, raffinerad design och charmiga utseende och mode, ser det anmärkningsvärt ut att passa till mångsidiga klänningar.

Blommigt bälte
Det blommiga bältet med en broderidesign ser väldigt söt ut för unga kvinnor och flickor. Genom att bära de blommiga bältena ser de vackra ut. Det är också en budgetändring och kommer i olika färger som passar de tjejer som föredrar den färgglada och fräscha designen med moderiktiga utseende.

Smalt vävt bälte
De smala vävda bälten är en trend och mode nuförtiden. De är på modet för de damer som föredrar silkeslen och lite kantigt utseende och mode deklarationer.

Läderbälte
Läderbältet börjar med spänne upphör och är mellan de mest traditionella och allmänt hyllade stilarna globalt. Med så attraktiva utseende och trevliga mode uttalanden, kan ingen få ögonen på detta objekt.

Randigt bälte
Det randiga bältet är perfekt för de unga tjejerna som beundrar det informella och ändå eleganta utseendet. Detta är gjort med duk och det är bekvämt, rimligt och unikt.clouse menu Stänga