up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Saker att veta om handskar

En handske är en trasa som omsluter handen. Handskar har regelbundet separata fodral eller hål för varje siffra och tummen. Om det finns ett hål men inget omslag för varje finger kallas det fingerlösa handskar. De fingerlösa handskarna är mycket populära bland ungdomar. Du kan köpa handskar från Pepe Jeans , oneill , oneill , Joma .

Saker att veta om handskar

• Bekvämlighet är viktigare för handskar. Vanligtvis tillåter mer solida, robusta handskar mer omfattande säkerhet än tunnare handskar, men tunnare handskar ger mer utmärkt anläggning.
• Korta handskar är utmärkta för att skydda mot stänk. Om händerna är dränkta och du kan verifiera att detta är oundvikligt, föredrar du en längd som är större än botten av nedsänkning.
• Handskar ska passa användarnas händer. Strama handskar kan få händerna att känna sig utmattade och tappa greppet. För stora handskar kan ge vändningar; dessa kan minska arbetet och vara irriterande.
• Ett par handskar som har tillräcklig andningsförmåga, tillräckligt lämpliga för vattentätning för att förhindra att det blir blött. Och precis uppvärmd nog för att hålla dig varm men inte fuktig. Det kan tyckas svårt eftersom klimatet också spelar en roll för hur milda dina handskar ska vara.
• När du letar efter en pålitlig handske, leta efter en med ett tjockt ytterhölje för att förhindra vind.
• Handskar ger den bästa värmen för sin styvhet på grund av det mycket subtila lagret av syntetgängorna som begränsar luften i fibrernas knut anmärkningsvärt fint.


clouse menu Stänga