up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Barnskor flecha flecha

Träskor

()
load

Hur väljer man träskor?

Kids Träskor är ett slags skor som helt eller delvis är tillverkade av trä. Sulan på ett par barns träskor bör vara robust och skyddande, men ändå jämn och platt för att ge en markkänsla som är lämplig för fotväxt. Du kan köpa träskor för barn från Crocs , Cerda Group , John Smith .

Tips för att välja träskor

1. Var säker på att bottnarna är tillräckligt långa för att passa dina barns fötter bekvämt, särskilt när du letar efter mjuka träskor.
2. Se till att träboxen på träskor är bred och avslappnad så att dina barns tår kan röra sig. Träskor som är skapade för avkoppling är karakteristiskt mer omfattande än de flesta skomodeller, och denna innovation gör att dina barns tår kan slappna av och gå lätt.
3. Läder av hög kvalitet är mer potent för dina barns fötter än de konstgjorda materialen som används i träskor av mindre kvalitet. Det ursprungliga lädret är luftigt och beskriver den verkliga formen på din barns fot.
4. Plocka stilar med trä innersulor gör att träsko för att slappna av dina barn fot medan du torkar svett. Dessa kläder håller inte bara fötterna torra utan ger också bättre båghjälp. Träskor med bågar ger en mer fördelaktig viktplacering av dina barns fot, vilket begränsar smärtsamma stressfläckar, skador och andra värk.
5. Välj träskor som passar barnfötterna ordentligt. En mycket kort storlek är mycket obekväm och en mycket stor storlek är också obekväm att flytta. Så välj den storlek som passar ordentligt.


clouse menu Stänga