up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Barnskor flecha flecha

Stövlar och stövletter

()
load

Hur väljer jag stövlar och stövlar?

Båtskor har yttersulor av gummi som suger för att ge mer tillförlitlig vidhäftning även på våta utsidor, som golvet i en båt. Botten är normalt vit eller ljusbrun för att undvika att överväga däck. Båtskor är normalt byggda med läder och ofodrade för att främja snabbare torkning om de blir blöta. De använder vanligtvis en stor läder eller nylonsladd som rör sig genom en axel som fungerar runt botten och sedan inom två uppsättningar öppningar i huvudet på lägret för att skaffa skon på foten. Botten är endast mycket lätt höjd, om alls, och är en konstruerad konstant del av den yttre sulan. Barnbåtskor finns i en mängd olika nyanser. Du kan köpa barnbåtskor från New Balance , Timberland , Crocs .

Tips för att välja stövlar och stövlar

1. Föredra stövlar med klackar eftersom de är mycket mer gynnsamma för dina ben än helt platta stövlar. Om du inte är nöjd med för mycket höjd, leta efter mode med täta klackar en tum eller två stora de är bekväma att resa i.
2. Just nu ser knästövlar med rund fram och breda klackar snygga ut. Du kräver att de knackar minst tre centimeter upp i knät. De ser fantastiska ut med en kort kjol och lång kappa. Se till att de inte är trånga när du vrider benen.
3. Det mest attraktiva sättet med stövlar är att snöra på utsidan men ha en dragkedja i slutet för smidig åtkomst. Spetsiga eller välvda fram, breda eller tunna klackar tjänar alla bra.


clouse menu Stänga