up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Vilka skor behöver mitt barn?

En sko är en skodel som är utformad för att bevara och stödja den enskilda foten. Flickskor används också som en stilartikel. Flickorna har ofta blommönster. Designen av skor har modifierats helt med tid och kultur. Barnskor finns i en mängd olika varianter. Du kan köpa barnskor från New Balance , Timberland , Adidas , Camper .

Skolpojkar skor

Skolpojkskorna har många fördelar när det gäller dagligt slitage. Alla mode är tillverkade med en läderöverdel för komfort och stabilitet. Detta visar att skolpojkskor är mer kapabla att uthärda de vanliga slag som pojkar kan leverera i klassen under lunchtidsspel.

Tips för att välja skor

• Skorna måste ha en fast rygg. Ta basen i ena handen och skon över basen i den andra handen. Du bör inte kunna skjuta skorna sida vid sida i hela basen.
• Skorna måste ha ett kort vridmoment. Tryck på skon i båda ändarna. Du bör kunna böja den lätt.
• Välj de skor som ger bågstöd. Om skon inte har bågstöd är skorna inte bekväma.
• Kontrollera att bågstödet kan draperas i skon utan att trycka på tårna eller låta skorna glida av botten.
• Välj de skor som är tillräckligt breda och tillräckligt stora vid tårna. Det ska inte trycka in tårna eller ge dem en spole.


clouse menu Stänga