up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha

Altra

Altra

Vi är Altra, ett varumärke av passionerade löpare som skapar en produkt som vi använder dagligen och är entusiastiska över att inspirera världen att röra sig naturligt. Vi grundades i bakrummet i en specialaffärsbutik i Wasatchbergen med målet att hjälpa människor att springa mer naturligt och skadefritt, och det är det som fortsätter att driva oss idag.
När vi arbetade i butiken, märkte våra grundare att trots utbudet av löparskor på marknaden och tekniska framsteg inom skodon, så tycktes löparelaterade skador öka. Efter att ha undersökt och testat tusentals skor upptäckte de ett tillfälle att störa marknaden och erbjuda ett alternativ till den konventionella, industriella avsmalnande tåboxen och den upphöjda hälen. Som ett resultat grundades varumärket med naturlig prestanda i åtanke som omfattar balanserad dämpning, en FootShape ™ tåbox och könsspecifika mönster.
Vi har kommit långt sedan vår första sko släpptes 2011. Idag tillverkade vi mer än 25 olika skomodeller som spänner över vägar, spår, utomhus, gym och vardagliga fritidskläder och säljer i över 50 länder över hela världen.

män spår

män spår

kvinnors spår

kvinnors spår

The New Lone Peak

The New Lone Peak

män väg

män väg

kvinnors väg

kvinnors väg

The New Rivera

The New Rivera

Kategorier

Damskor

Allt( Altra )
clouse menu Stänga