`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Volcom

Volcom Recliner Leather

  • Volcom Recliner Leather
  • Volcom Recliner Leather
  • Volcom Recliner Leather

Volcom Recliner Leather

Produktbeskrivelse Volcom Recliner Leather

En quiltet gummi svamp sål med en RCF støbt PU sål gør Hvilestolstilbehør Læder sandaler de mest komfortable sandaler youll nogensinde ejer. Bygget til at holde med en ægte læder overdel med faux svine hud foring og en ikke scuff støbt gummisål. Detaljeret med en hæl accent EVA stribe og et metal logo pin.

Lige nu har vi tilbud på Volcom Recliner Leather. Kig ind i vores online mode butik, hos dressinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste mode udstyr. Vi har også varer som mode, og alt det gode fra Volcom, til de bedste priser.

Funktioner Volcom Recliner Leather

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ankom

-

Jeg modtog produktet som planlagt. Jeg var bekymret, fordi den blev sendt fra udlandet, men jeg havde det godt, da jeg kunne spore det ordentligt. I størrelseskortet er EU42 US9, men jeg tror, det er en fejl i US8. Kun dette punkt er negativt. Jeg kan godt lide produktet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk