`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Vans

Vans V76 Skinny

  • Vans V76 Skinny
  • Vans V76 Skinny

Vans V76 Skinny

Produktbeskrivelse Vans V76 Skinny

Den Boys V76 Skinny Jean i Overdye Black er en 93% bomuld, 6% polyester og 1% elastan 11,5 ounce stretch denim bukser med en sort beklædningsgenstand overdye. Med klassiske 5 pocket styling, en zip flue, og en ægte læder patch på linning, den V76 Skinny har en lav stigning, slim fit, der sidder på hoften med en smal, tilspidset ben.

Specifikationer:

Sammensætning: 93% Bomuld 6% Polyester 1% Spandex


Køb dine egne Vans V76 Skinny til kun 34.99 $. Lavet af Vans, Vans V76 Skinny er på lager i mange størrelser og farver. Hos dressinn, tilbyder vi de bedste priser på mode. Se et stort udvalg af Bukser i vores Drengetøj afdeling.

Funktioner Vans V76 Skinny

Form for bukser
Længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk