`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Vans

Vans Torrey

  • Vans Torrey
  • Vans Torrey

Vans Torrey

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Vans Torrey

Vi præsenterer den nye TORREY BOYS vandrejakke designet til de små i huset. Det er lavet af polyester og nylon, der giver større modstand og elasticitet over for tøjet.

Det er helt vandtæt, perfekt til vinterdage. Det har en meget praktisk fuld åbning ledsaget af trykknapper til stop. Den har en elastisk bund forneden og manchetter for bedre pasform og komfort.

Den har en meget praktisk og funktionel V-hals i forneden. Har forskudte sømme i skulderområdet for større bevægelsesfrihed.


Vans Den Torrey Jacket er en 100% nylon vandtæt knappen nede trænere jakke med trykt venstre bryst grafik og to forreste stiklommer ved hofterne.


Hvad ville du sige til at finde Vans Torrey til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din mode butik. Køb det bedste udstyr fra Vans og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Drengetøj varer.

Funktioner Vans Torrey

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk