`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Vans

Vans Atwood Canvas Youth

  • Vans Atwood Canvas Youth
  • Vans Atwood Canvas Youth

Vans Atwood Canvas Youth

Produktbeskrivelse Vans Atwood Canvas Youth

Den Atwood, en arv lav top stil, er udstyret med en dobbelt syet lærred øverste på en Vans Original Waffle ydersål. Metaløjer, en polstret tungen og krave, sammen med vulkaniseret konstruktion giver denne meget komfortabel stil yderste i holdbarhed.

Alle mode produkter og Sneakers er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos dressinn kan du finde en masse Børnesko fra Vans. Prisen på Vans Atwood Canvas Youth er 34.49 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Vans Atwood Canvas Youth

Lukkeanordninger
Højde støvler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Great

-

Produktet svarer nøjagtigt til beskrivelse og foto. Ankommet til tiden.

Øverst!

-

Jeg bestilte skoene på 30.04 og modtog 04.05! Hurtig og effektiv levering! Med hensyn til selve produktet: god kvalitet, i overensstemmelse med beskrivelsen såvel som billedet og som skåret godt. Intet at sige, jeg anbefaler!

Strålende

-

meget god pris og produkt som forventet

Meget utilfreds

-

Min ordre blev videregivet 2016/06/12. Den 20/12 det er stadig ikke nået til det punkt relæ. Det er virkelig ikke alvorlige og en dårlig julegave. Sidste gang jeg bestille på dette websted.

Stor købe

-

Skoene er præcis, hvad jeg ønskede. Jeg elsker dem. Den enkle køb og meget hurtig levering. Meget tilfreds !!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk