`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kategorier

Timberland

Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford

Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford

Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford

Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford

  • Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford
  • Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford
  • Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford
  • Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford
  • Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford
  • Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford

Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford

Gå med komfort og stil med de meget alsidige Timberland Stormbuck Plain Toe Oxfordsko, der er lette, holdbare og komfortable. Disse sko kan parres med enhver beklædningsgenstand og er perfekte til enhver lejlighed. De er designet til at tilbyde den bedste kvalitet, yderst komfort og langvarig holdbarhed under forskellige vejrforhold.

Takket være Premium fuldkornet vandtæt læderoverdel, der giver høj ydelse, holdbarhed, slidbestandig og stabilitet selv på våde og glatte overflader. Timberland eksklusive Gripstick ™ ydersål fremstillet med 34% genanvendt gummi fungerer usædvanligt godt i alle slags stier, der tilbyder enestående trækkraft, mens den eksklusive anti-træthedsteknologi giver maksimal stabilitet og glatte naturlige fodbevægelser.

Tilsætningen af 100% bomuldssnøre og læderhæl tilbyder et stilfuldt look og gør det lettere at bære og gå i. Til sidst giver det læderforede fodseng ekstra dæmpning, varme, komfort og holder fødderne kølige og tørre.

Det er den ultimative sko designet specielt til alle herrer og komfortssøgere. Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford Shoes er svaret, hvis du leder efter all round performance og komfort, så køb dem på en jippy.

Den altid pålidelige Oxford får Timberland behandling, med de bedste af vores vejr beskyttende og komfort teknologi kombineret i en mere formel stil. Den bruneret udseendet af disse sko giver dem en slidt i vintage appel, som kan arbejde så godt med denim, både chinos og dragter. En vandtæt superbenzin læder / ruskind øverste vil holde dine fødder tørre, mens en åndbar sål og foring giver ekstraordinært comfy dæmpning. En fodtøj vigtigt at spænde årstiderne, og dine afslappet og formelle garderobeskabe.Specifikationer:


Premium bruneret vandtæt fuldnarvet læder og ruskind øverste fra en LWG Sølv bedømt garveri giver komfort, holdbarhed og holder fødderne tørre

Vandtæt søm forseglet konstruktion for beskyttelse mod elementerne

100% økologisk bomuld snørebånd

100% genvundet PET foring lavet af genbrugte plastikflasker er behageligt, åndbart og miljøbevidst

Læder foret sål fra en LWG Silver bedømt garveri garveri giver komfort og holdbarhed

Green RubberTM og Timberland eksklusive GripstickTM ydersål er lavet med vores stickiest genbrugt gummi, 42% at være helt nøjagtig, og funktioner PU kabelsko


Er du vild med Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford? Kig i vores mode afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Herresko, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye mode produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Herresko, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Timberland Stormbuck Plain Toe Oxford

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (22)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Levering til tiden

-

Modtaget på rekordtid, og det var hvad jeg forventede

Anmeldelse

-

Produktet var nøjagtigt som forventet af høj kvalitet og leveret i god tid og let at spore. Dette firma var en fornøjelse at handle med.

Hurtig levering. jeg er tilfreds

-

Tak

Glad

-

Uden problemer. Artikel leveret til tiden, men den blev returneret for at anmode om et lavere antal, jeg forventer den samme effektivitet.

Timberland sko

-

Godt pakket og for at imødekomme forventningerne. Trods at skulle ændre den valgte oprindelige model, tog levering ikke lang tid.

Perfekte sko til en perfekt pris

-

Leveres nøjagtigt, når det er lovet med 30% rabat!

Stormbuck oxfordsko med almindelig tå

-

God vare.

Store

-

Hurtig levering og godt pakket produkt i fremragende stand.

Leveres om 2 dage

-

Jeg bestilte disse sko den 9. og i går, den 11., var de allerede ankommet til mit hus gennem en stor MRW-professionel, kaldet Jorge Lopes. Sko er originale og af høj kvalitet. Jeg anbefaler det 100%. Tak skal du have.

Punktlig levering og produkt ok

-

Alt perfekt, fra levering til sko! Anbefalede

Det var hvad jeg ville have

-

Alt som forventet

Skære

-

Bjr, jeg har et gammelt tømmerpar, som jeg vil forny. Henvisningen på fanen er 10W 5550R 1606 Kan du bekræfte, at jeg er nødt til at bestille en størrelse 44 1/2? Tak på forhånd.

Storm buck sko

-

Ankom til tiden, meget tilfreds med det købte, fik hvad der blev bestilt, ingen problemer, meget glad

Produktevaluering

-

som altid et produkt af høj kvalitet.

Spørgsmål om skoens bredde?

-

Bekræft venligst, at bredden af Timberland Stormbuck Plain Tow Oxford mørkebrun sko (TB05550R) er W / L? og det samme af samme type show i sort. I så fald ville jeg være meget tilfreds og bestil sandsynligvis to par af hver farve på den sko i størrelse 10,5 W / L. På forhånd tak for dit hurtige svar. Med venlig hilsen Kurt Rathgeb

vore eksperters svar

Hej! dette er producentreference TB05550R2421M og den sorte er TB05549R0011M. Ingen omtale om W / L beklager. Tak for dit spørgsmål!

Fremragende sko

-

fremragende sko, købt flere gange. anbefales

Fremragende sko

-

fremragende sko. købt flere gange. anbefales

Simpelthen perfekt

-

Det er det syvende par tømmerland af samme model, som jeg køber. Perfekt, varm og helt vandtæt. Ankom til tiden. Jeg tager dem aldrig af før i maj. Jeg håber, de fortsætter med at producere dem.

Timberland stormbuck oxford - sort

-

Meget tilfreds med købet. Fantastisk kvalitet. Strenge, smukke og vandtætte sko. Kassen rynkede ved levering, men skoene blev ikke beskadiget.

Timberland stormbuck glattet oxford sko

-

Af fremragende byggekvalitet. Meget god komfort i foden. Ankom til tiden.

Timberland stormbuck oxford - brun

-

Havde et rigtig slidt par før så meget glad og glad for at have fået et nyt par fra dressinn online, fordi butikkerne her ikke bærer det længere! Sko leveres som planlagt og nøjagtigt hvad jeg har bestilt. Kudos til holdet på dressinn! Tak skal du have!

Timberland stormbuck oxford sko (brun)

-

Jeg er meget tilfreds med disse sko. De er virkelig komfortable, elsker den brune farve og kan bære dem hele dagen i luksus. Størrelsen kommer på tværs som større og ville størrelse ned halv en størrelse næste gang.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk