`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Timberland

Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth

Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth

Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth

Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth

  • Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth
  • Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth
  • Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth
  • Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth
  • Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth
  • Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth

Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth

Produktbeskrivelse Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth

For unge, der er ekstroverede og nyder bjergudfordringer med stil og komfort, Timberland Mukluk 8 Waterproof Lace Up Youth er en ideel støvle til dem. Denne alsidige trailestøvle med kniplingestil er åndbar og behagelig vandreture og højintensiv bjergstøvle der giver maksimal komfort, stabilitet og trækkraft i forskellige vejrforhold og robust terræn.

Takket være Premium fuldkornet vandtæt læder, der giver høj ydeevne, holdbarhed, slidbestandig og vandtæt sømforseglet konstruktion beskytter dine fødder selv på våde og glatte overflader. Traditionen blonder lukning tilbyder også en sikker pasform og den høje skære overdel giver maksimal stabilitet og glatte naturlige fodbevægelser.

Med rustfast D-ringhardware til snøresystem på den ydre overflade gør den den alsidig, da den kan bæres perfekt som løbebak eller til daglig brug. Derudover giver det børstede nylonfor og fodleje ekstra dæmpning, varme, komfort og holder fødderne kolde og tørre.

Det er den ultimative boot designet specielt til alle eventyrsport junkier . Timberland Mukluk 8 Waterproof Lace Up Youth er svaret, hvis du er på udkig efter allround trail-løbning eller udendørs aktiviteter, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .

Funktioner:


Vandtæt præmie fuldnarvet læder overdel for robust holdbarhed

Vandtæt søm forseglet konstruktion er garanteret til at holde fødderne tørre i al slags vejr

Traditionel blonder lukning for en sikker pasform

Rustfri hardware til holdbarhed og en autentisk Timberland udseende

Børstet nylon foring og fodseng dækning for varme og komfort

EVA sål for let dæmpning, støddæmpning og komfort hele dagen

Ikke mærkning gummi ydersål for holdbarhed og trækkraftTeknologi:


Timberland Vandtæt: Vi bruger præmie vandtæt læder, søm forsegle vores fodtøj eller bruge en intern vandtæt og åndbar membran til at holde fødderne tørre.


Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth er det perfekte udstyr, for at nå dine mode mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Støvler og støvletter og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Børnesko varer er på tilbud. Find dem i dressinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Timberland, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Timberland Mukluk 8´´ WP Lace-Up Youth

Funktioner
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Støvler

-

Tak! Jeg elskede produktet. Alt ankom før den aftalte dato! Godt indpakning, alt upåklageligt. Jeg anbefaler 100% Takket være snowinn

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk