`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Timberland

Timberland Bradstreet Oxford

Timberland Bradstreet Oxford

Timberland Bradstreet Oxford

Timberland Bradstreet Oxford

  • Timberland Bradstreet Oxford
  • Timberland Bradstreet Oxford
  • Timberland Bradstreet Oxford
  • Timberland Bradstreet Oxford
  • Timberland Bradstreet Oxford
  • Timberland Bradstreet Oxford

Timberland Bradstreet Oxford

Produktbeskrivelse Timberland Bradstreet Oxford

Gå med komfort og stil med de meget alsidige Timberland Bradstreet Oxford sko, der er lette, holdbare og komfortable. Disse sko kan parres med enhver beklædningsgenstand og er perfekte til enhver lejlighed. De er designet til at tilbyde den bedste kvalitet, yderst komfort og langvarig holdbarhed under forskellige vejrforhold.

Takket være Premium fuldkornet vandtæt læderoverdel, der giver høj ydelse, holdbarhed, slidbestandig og stabilitet selv på våde og glatte overflader. Timberland eksklusive Gripstick ™ ydersål fremstillet med 42% genanvendt gummi fungerer usædvanligt godt i alle slags stier, der tilbyder enestående trækkraft, mens fodsenget Ortholite med 5% genanvendt gummi giver maksimal stabilitet og glat naturlige fodbevægelser.

Tilsætningen af 100% bomuldssnøre og læderhæl tilbyder et stilfuldt look og gør det lettere at bære og gå i. Endelig giver det læderforede fodseng ekstra dæmpning, varme, komfort og holder fødderne kølige og tørre. Og Sensor flex ™ teknologi giver maksimal fleksibilitet og support.

Det er den ultimative sko designet specielt til alle herrer og komfortssøgere. Timberland Bradstreet Oxford er svaret, hvis du er på udkig efter all round performance og komfort, så køb dem på en jippy.

Fode, den Bradstreet Oxford leverer en samlet komfort oplevelse takket være et unikt fod støtteordning Sensorflex ™, mens Green Rubber ™ bælg på den eneste make lys arbejde ethvert terræn. Designet med en glat læder udvendig og snøre foran.

Funktioner:

Premium fuldnarvet læder fra en LWG Silver vurderet garveri

100% økologisk bomuld snørebånd

Ekstra blød 100% genbrugt PET foring og fodseng dækning

OrthoLite® PU sål lavet af 5% genanvendt gummi

SensorFlex ™ teknologi leverer fødderne støtte, uafhængig affjedring og større fleksibilitet

Minimal gummi bælg lavet med den grønne Rubber ™ (42% genbrugt gummi) sammensatte


Er du vild med Timberland Bradstreet Oxford? Er du på udkig efter en online specialist i mode udstyr?, Kig hos dressinn. der er autoriseret Timberland forhandler, alle vores mode varer, er dækket af fabriksgaranti fra Timberland. Vælg en Herresko kategori og find alle de mulige Herresko varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Timberland Bradstreet Oxford

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk