`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Timberland

Timberland 6´´ Premium WP Youth

  • Timberland 6´´ Premium WP Youth
  • Timberland 6´´ Premium WP Youth
  • Timberland 6´´ Premium WP Youth

Timberland 6´´ Premium WP Youth

Produktbeskrivelse Timberland 6´´ Premium WP Youth

For mennesker, der er ekstroverede og nyder bjergudfordringer med stil og komfort Timberland 6 In Premium Waterproof Boot er ungdom en ideel bagage for dem. Denne alsidige trailestøvle med kniplingestil er åndbar og behagelig vandreture og højintensiv bjergstøvle der giver maksimal komfort, stabilitet og trækkraft i forskellige vejrforhold og ulendt terræn.

Takket være Premium fuldkornet vandtæt læder, der giver høj ydeevne, holdbarhed, slidbestandig og vandtæt sømforseglet konstruktion beskytter dine fødder selv på våde og glatte overflader. Den traditionelle kniplinger giver også en sikker pasform, og den øverste skæreoverdel giver maksimal stabilitet og glatte naturlige fodbevægelser.

Med rustfast hardware til snøresystem på den ydre overflade gør den den alsidig, da den kan bæres perfekt som løbebak eller til daglig brug. Derudover giver EVA fodseng ekstra dæmpning, varme, komfort og holder fødderne kølige og tørre.

Det er den ultimative boot designet specielt til alle eventyrsport junkier . Timberland 6 i Premium Waterproof Boot-ungdom er svaret, hvis du leder efter en rundløb eller udendørs aktiviteter, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .

Classic Timberland® støvler Arent bare for fyrene. Altid med stil, er disse vandtætte støvler udformet for kvinders fødder, med farverige, robust design, der kan være klædt op med strømpebukser og kjoler, eller bragt udenfor med jeans og en flannel.

Funktioner:

Premium vandtæt læder overdel giver beskyttelse til at holde fødderne tørre og komfortable i al slags vejr

Læder foring og fodseng for komfort og holdbarhed

Laces er lavet af 100% PET (genbrugte plastikflasker)

rustfri hardware

200 gram Primaloft ECO® isolering

Polstret krave for en behagelig pasform omkring anklen

Anti træthed mellemsål og aftagelig sål for komfort hele dagen, let dæmpning og stødabsorbering

Gummi lug ydersål for holdbarhed og maksimal trækkraft på alle overflader

Omsorg:

Balm Proofer ™ All Purpose Protector

Air Raider ™ Boot & Shoe Refresher


Velkommen til vores Timberland 6´´ Premium WP Youth, speciale tilbud! Har du brug for dressinn, eller have nye mode udstyr. dressinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Timberland og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Børnesko.

Funktioner Timberland 6´´ Premium WP Youth

Funktioner
Lukkeanordninger
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Tilfreds

-

På toppen!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk