`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Timberland

Timberland 6´´ Premium WP Wide

Timberland 6´´ Premium WP Wide

Timberland 6´´ Premium WP Wide

Timberland 6´´ Premium WP Wide

  • Timberland 6´´ Premium WP Wide
  • Timberland 6´´ Premium WP Wide
  • Timberland 6´´ Premium WP Wide
  • Timberland 6´´ Premium WP Wide
  • Timberland 6´´ Premium WP Wide
  • Timberland 6´´ Premium WP Wide

Timberland 6´´ Premium WP Wide

Produktbeskrivelse Timberland 6´´ Premium WP Wide

For unge, der er udadvendte og nyder bjergudfordringer med stil og komfort, er Timberland 6 In Premium Waterproof Boot Wide en ideel støvle til dem. Denne alsidige trail boot med blonder lukning stil er åndbar og behagelig vandreture og høj intensitet mountain boot, der giver maksimal komfort, stabilitet og trækkraft i varierede vejrforhold og robust terræn.

Takket være Premium fuldnarvet læderoverdel, der giver høj ydeevne, holdbarhed, slidstærk og polyester faux shearling foring beskytter dine fødder selv på våde og glatte overflader. Traditionelle blonderlukning tilbyder også en sikker pasform, og den høje snit øvre giver maksimal stabilitet og glatte naturlige fodbevægelser.

Med rustfast hardware til snøresystem på den ydre overflade gør den alsidig, da den kan bæres perfekt som trail løbesko eller til daglig brug. Derudover giver EVA-fodsengen ekstra dæmpning, varme, komfort og holder fødderne kølige og tørre.
Det er den ultimative støvle designet specielt til alle adventure junkies . Timberland 6 In Premium Waterproof Boot Wide er svaret, hvis du er på udkig efter allround trail running eller udendørs aktiviteter boot, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .
Her er det: den oprindelige Timberland støvle, der hjalp starter det alle næsten fyrre år siden. Ganske vist har vi lavet et par forbedringer i årenes løb, såsom tilføjelsen af ​​vores eksklusive anti træthed teknologi til komfort hele dagen, men vores 6 tommer støvler forblive lige så robust og pålidelig som nogensinde. De er udformet i præmie vandtæt læder med søm forseglet konstruktion for at holde dine fødder tørre, uanset elementer kaste på dig. Berømt for deres langvarige holdbarhed, vil vores 6 tommer præmie støvler stå op til et bankende i mudder, regn, sand og sne og holde kommer tilbage til mere.Features:


Premium fuldnarvet læder overdel for robust holdbarhed

Vandtæt søm forseglet konstruktion er garanteret til at holde fødderne tørre i al slags vejr

Rustfri hardware til holdbarhed og en autentisk Timberland udseende

Polstret krave for en behagelig pasform omkring anklen

Tekstil foring og fodseng dækning for åndbarhed

EVA sål for let dæmpning, stødabsorbering og komfort hele dagen

Gummi lug ydersål for trækkraft og holdbarhed

Stål skaft for svangstøtte


Ved du hvilke egenskaber der gør Timberland 6´´ Premium WP Wide til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Timberland 6´´ Premium WP Wide, har vi det på lager i vores online dressinn butik. På grund af vores store udvalg i Støvler og støvletter afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de mode, du er på udkig efter. Køb hos dressinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Timberland 6´´ Premium WP Wide

Funktioner
Højde støvler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (9)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Hurtig

-

Hurtig levering.

Super glad

-

Meget hurtig levering og godt tilbud. Glad med mine støvler.

God værdi

-

Tilfreds med støvlerne og prisen. Forsendelse til NZ tog længere tid end forventet (1 måned) på grund af COVID-forsinkelser, men supporten var lydhør i løbet af den tid, og skoene viser sig at være ventetiden værd :)

Modtaget

-

Fremragende, originalt, nøjagtigt antal. Jeg måtte kun betale en toldvouche i Mexico-posten.

Lykkelig kunde

-

Jeg er meget glad for, at jeg fik mine tømme. Der er kun én ting, der gør mig vred. Det er SA-told, jeg var nødt til at betale R1000 på postkontoret for at jeg kunne få min pakke, det er latterligt. Jeg tror ikke, jeg vil, men igen ved jeg, at det ikke er din skyld, bortset fra at jeg er meget tilfreds med min Timberlands.

Lykkelig kunde

-

Har mine tømme, de er originale, og størrelsen er rigtig ... Der er kun en ting, der forhindrer mig i at købe her, det er SA-tolden, jeg var nødt til at betale R1000 på postkontoret, bortset fra at jeg er meget glad for, at jeg ejer en par Timberlands nu.

Super timberlands

-

Jeg bestilte disse sko og var meget nervøs for originaliteten, men mine oplevelser var forgæves. De er originale! Jeg gætte på den rigtige størrelse. Min ideelle 40 fit 9. Jeg troede, de ville se enorme ud, men nej, de er perfekte. Nu har jeg Timberlands.

God værdi for pengene

-

Meget godt produkt til en fantastisk pris, det var hvad jeg forventede. Jeg sender alt perfekt og om et par dage og henter et sted tæt på hjemmet

Tilfreds

-

Jakken er smuk, lys og varm, men endnu ikke testet af koldt vejr i bjergene ... Det er normal størrelse fra mit synspunkt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk