`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Timberland

Timberland 6´´ Premium WP Wide

Timberland 6´´ Premium WP Wide

Timberland 6´´ Premium WP Wide

Timberland 6´´ Premium WP Wide

  • Timberland 6´´ Premium WP Wide
  • Timberland 6´´ Premium WP Wide
  • Timberland 6´´ Premium WP Wide
  • Timberland 6´´ Premium WP Wide
  • Timberland 6´´ Premium WP Wide
  • Timberland 6´´ Premium WP Wide

Timberland 6´´ Premium WP Wide

Produktbeskrivelse Timberland 6´´ Premium WP Wide

For unge, der er udadvendte og nyder bjergudfordringer med stil og komfort, er Timberland 6 In Premium Waterproof Boot Wide en ideel støvle til dem. Denne alsidige trail boot med blonder lukning stil er åndbar og behagelig vandreture og høj intensitet mountain boot, der giver maksimal komfort, stabilitet og trækkraft i varierede vejrforhold og robust terræn.

Takket være Premium fuldnarvet læderoverdel, der giver høj ydeevne, holdbarhed, slidstærk og polyester faux shearling foring beskytter dine fødder selv på våde og glatte overflader. Traditionelle blonderlukning tilbyder også en sikker pasform, og den høje snit øvre giver maksimal stabilitet og glatte naturlige fodbevægelser.

Med rustfast hardware til snøresystem på den ydre overflade gør den alsidig, da den kan bæres perfekt som trail løbesko eller til daglig brug. Derudover giver EVA-fodsengen ekstra dæmpning, varme, komfort og holder fødderne kølige og tørre.
Det er den ultimative støvle designet specielt til alle adventure junkies . Timberland 6 In Premium Waterproof Boot Wide er svaret, hvis du er på udkig efter allround trail running eller udendørs aktiviteter boot, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .
Her er det: den oprindelige Timberland støvle, der hjalp starter det alle næsten fyrre år siden. Ganske vist har vi lavet et par forbedringer i årenes løb, såsom tilføjelsen af ​​vores eksklusive anti træthed teknologi til komfort hele dagen, men vores 6 tommer støvler forblive lige så robust og pålidelig som nogensinde. De er udformet i præmie vandtæt læder med søm forseglet konstruktion for at holde dine fødder tørre, uanset elementer kaste på dig. Berømt for deres langvarige holdbarhed, vil vores 6 tommer præmie støvler stå op til et bankende i mudder, regn, sand og sne og holde kommer tilbage til mere.Features:


Premium fuldnarvet læder overdel for robust holdbarhed

Vandtæt søm forseglet konstruktion er garanteret til at holde fødderne tørre i al slags vejr

Rustfri hardware til holdbarhed og en autentisk Timberland udseende

Polstret krave for en behagelig pasform omkring anklen

Tekstil foring og fodseng dækning for åndbarhed

EVA sål for let dæmpning, stødabsorbering og komfort hele dagen

Gummi lug ydersål for trækkraft og holdbarhed

Stål skaft for svangstøtte


Hvis du er på udkig efter Timberland 6´´ Premium WP Wide, er heldet med dig. I vores mode butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal dressinn butik. Skynd dig, bestil dine Damesko med det samme. dressinn tilbyder et kæmpe udvalg i Støvler og støvletter, til alt slags sport. Vores Støvler og støvletter er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Timberland 6´´ Premium WP Wide

Funktioner
Højde støvler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Timberland støvler

-

Meget tilfreds med mine Timberland støvler. Helt originalt og kvalitetsprodukt. Jeg er meget glad tak.

Timberland

-

Produkter, der allerede er købt før, komfortable og meget pæne støvler. Høj kvalitet ...

Resistente og komfortable

-

alsidige støvler, komfortable og solide. Hold fødderne varme selv i koldt vejr situationer! Vi havde brug for et par dage, indtil boot til at tilpasse sig foden, men så er yderst behagelig.

Komfortabel og varm

-

Støvlerne er komfortable, varm og modstandsdygtig. Kræv nogle justeringer til foden i den første brug. Leveringen Tjenesten blev lidt langsom for lager problemer, men blev hurtigt løst ved eftersalgsservice. Globalt er jeg meget tilfreds med produktet og med bistand!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk