`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Timberland

Timberland 6´´ Premium WP Toddler

Timberland 6´´ Premium WP Toddler

Timberland 6´´ Premium WP Toddler

Timberland 6´´ Premium WP Toddler

  • Timberland 6´´ Premium WP Toddler
  • Timberland 6´´ Premium WP Toddler
  • Timberland 6´´ Premium WP Toddler
  • Timberland 6´´ Premium WP Toddler
  • Timberland 6´´ Premium WP Toddler
  • Timberland 6´´ Premium WP Toddler

Timberland 6´´ Premium WP Toddler

Produktbeskrivelse Timberland 6´´ Premium WP Toddler

For småbørn, der udforsker snedækkede bjerge med stil og komfort, er Timberland 6 In Premium Waterproof Boot Toddler en ideel støvle for dem. Denne alsidige trail boot med blonder lukning stil er åndbar og behagelig vandreture og høj intensitet mountain boot, der giver maksimal komfort, stabilitet og trækkraft i varierede vejrforhold og robust terræn.

Takket være Premium fuldnarvet læderoverdel, der giver høj ydeevne, holdbarhed, slidbestandighed og polyester faux shearling foring beskytter dine fødder selv på våde og glatte overflader. Traditionelle blonderlukning giver også en sikker pasform, og den øverste snit giver maksimal stabilitet og glatte naturlige fodbevægelser.

Med rustfast hardware til snøresystem på den ydre overflade gør den alsidig, da den kan bæres perfekt som trail løbesko eller til daglig brug. Derudover giver EVA-fodsengen ekstra dæmpning, varme, komfort og holder fødderne kølige og tørre. Endelig forbedrer gummisålen og holdbare snørebånd lavet af 100% genbrugte plastflasker trækkraft og holdbarhed, når børn derude,

Det er den ultimative støvle designet specielt til alle eventyrsportsjunkier . Timberland 6 In Premium Waterproof Boot Toddler er svaret, hvis du er på udkig efter allround trail løb eller udendørs aktiviteter støvle, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .

Dette er den oprindelige gule Timberland støvle, der hjalp starter det alle mere end 30 år siden, der er designet specielt til børn. Vi har brugt premium fuldnarvet læder, der er blevet konstrueret med vores søm forseglet konstruktion for at skabe en støvle, der er helt vandtæt, robust og støttende til dyrkning fødder. Disse robuste, pålidelige mini arbejde støvler er perfekte til vandpytter, regn eller mudder, de er strålende alle rundbold.Features:


Premium nubuck læder øvre for robust holdbarhed

Vandtæt søm forseglet konstruktion er garanteret til at holde fødderne tørre i al slags vejr

Tekstil foring og fodseng dækning for åndbarhed

Holdbar snørebånd lavet af 100% genbrugte plastikflasker for langvarig slid

Rustfri hardware til holdbarhed og ægthed

EVA sål for let dæmpning og stødabsorbering

Gummi lug ydersål for holdbarhed

Stål skaft for svangstøtteSpecifikationer:


200 g isolering


Ønsker du flere mode varer fra Timberland? Hos dressinn, din online mode butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af mode varer, og andet Timberland 6´´ Premium WP Toddler. Lige nu har vi Timberland 6´´ Premium WP Toddler på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for mode udstyr.

Funktioner Timberland 6´´ Premium WP Toddler

Funktioner
Lukkeanordninger
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Timberland

-

Fantastisk produkt ...

Timberland

-

Det er en god kvalitet

Har du størrelse 10 til en fem år gammel dreng

-

godt

Anmeldelse

-

Så tilfreds med støvlerne, jeg fik til min dårlige mand! Undersøg, varm og tør! Elsk dem og det gør han også!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk