`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Timberland

Timberland 6´´ Premium WP Junior

Timberland 6´´ Premium WP Junior

Timberland 6´´ Premium WP Junior

Timberland 6´´ Premium WP Junior

  • Timberland 6´´ Premium WP Junior
  • Timberland 6´´ Premium WP Junior
  • Timberland 6´´ Premium WP Junior
  • Timberland 6´´ Premium WP Junior
  • Timberland 6´´ Premium WP Junior
  • Timberland 6´´ Premium WP Junior

Timberland 6´´ Premium WP Junior

Produktbeskrivelse Timberland 6´´ Premium WP Junior

For børn, der er ekstroverede og nyder bjergudfordringer med stil og komfort Timberland 6 In Premium Waterproof Boot Junior er en ideel støvle til dem. Denne alsidige trailestøvle med kniplingestil er åndbar og behagelig vandreture og højintensiv bjergstøvle der giver maksimal komfort, stabilitet og trækkraft i forskellige vejrforhold og ulendt terræn.

Takket være Premium fuldkornet vandtæt læder, der giver høj ydeevne, holdbarhed, slidbestandig og vandtæt sømforseglet konstruktion beskytter dine fødder selv på våde og glatte overflader. Traditionen blonder lukning tilbyder også en sikker pasform, og den høje skære overdel giver maksimal stabilitet og glatte naturlige fodbevægelser.

Med rustfast hardware til snøresystem på den ydre overflade gør den den alsidig, da den kan bæres perfekt som løbebak eller til daglig brug. Derudover giver EVA fodseng ekstra dæmpning, varme, komfort og holder fødderne kølige og tørre.

Det er den ultimative boot designet specielt til alle eventyrsport junkier . Timberland 6 i Premium Waterproof Boot Junior er svaret, hvis du er på udkig efter all round trail løbning eller udendørs aktiviteter bagagerum, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .

Her er det: den oprindelige Timberland støvle, der hjalp starter det alle næsten fyrre år siden. Ganske vist har vi lavet et par forbedringer i årenes løb, såsom tilføjelsen af ​​vores eksklusive anti træthed teknologi til komfort hele dagen, men vores seks tommer støvler forblive lige så robust og pålidelig som nogensinde. De er udformet i præmie vandtæt læder med søm forseglet konstruktion for at holde dine fødder tørre, uanset elementer kaste på dig. Berømt for deres langvarige holdbarhed, vil vores seks tommer præmie støvler stå op til et bankende i mudder, regn, sand og sne og holde kommer tilbage til mere.Features:


Premium fuldnarvet læder overdel for robust holdbarhed

Vandtæt søm forseglet konstruktion er garanteret til at holde fødderne tørre i al slags vejr

Rustfri hardware til holdbarhed og en autentisk Timberland udseende

Polstret krave for en behagelig pasform omkring anklen

Tekstil foring og fodseng dækning for åndbarhed

EVA sål for let dæmpning, stødabsorbering og komfort hele dagen

Gummi lug ydersål for trækkraft og holdbarhed

Stål skaft for svangstøtte


Hvis du vil lære mere omkring Timberland 6´´ Premium WP Junior, eller andre varer fra Timberland i Børnesko kategorien af dressinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine mode aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Støvler og støvletter kollektioner, du kan vælge mode fra Timberland, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Timberland 6´´ Premium WP Junior

Funktioner
Lukkeanordninger
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk