`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Timberland

Timberland 3 Eye Apollo Smooth Leather

  • Timberland 3 Eye Apollo Smooth Leather
  • Timberland 3 Eye Apollo Smooth Leather
  • Timberland 3 Eye Apollo Smooth Leather

Timberland 3 Eye Apollo Smooth Leather

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Timberland 3 Eye Apollo Smooth Leather

For de urbane eventyr og den største komfort Timberland 3 Eye Apollo Glat læder er en ideel sko. Denne alsidige og holdbare sko med minimalistisk design er en populær favorit blandt eliteatleterne. Lavet med fremragende teknologi, der hjælper dig med at skubbe grænserne i det vilde rum eller vildt terræn, der kører. Det er den perfekte kombination af komfort og teknologi .


Takket være Premium fuldkorns vandtæt ruskindskind, der giver høj ydeevne, holdbarhed, slidbestandig og vandtæt sømforseglet konstruktion beskytter dine fødder selv på våde og glatte overflader. Den syede hånd giver også en sikker pasform, og ydersålen i gummiknuden giver maksimal stabilitet og glatte naturlige fodbevægelser.


Derudover giver læderforing og fodseng ekstra dæmpning, varme, komfort og holder fødderne kølige og tørre. Desuden forbedrer det 360 graders funktionelle snøresystem dæmpning og giver tilpasset pasform til dine fødder.

Det er den ultimative sko designet specielt til alle eventyrsportsjunkier . Timberland 3 Eye Apollo glat læder er svaret, hvis du er på udkig efter løbesko eller udendørsaktivitetssko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .Youve fik steder at være og mennesker at se, så du kan lige så godt imponere fra jorden op. Med premium læder og en håndlavede æstetik, fodtøj doesnt få nogen mere (eller comfy) end disse tre øjne sko.

Funktioner:

Premium læder overdel

Håndsyet øvre sys på mellemsålen og cementeret til ydersålen

360 graders rawhide snøring system giver en custom fit

Læder foring og fodseng

Fuld længde EVA insert med et ekstra lag af Poron® skum under forfoden for dæmpning

Gummi lug ydersål for holdbarhed


Er du vild med Timberland 3 Eye Apollo Smooth Leather? Er du på udkig efter en online specialist i mode udstyr?, Kig hos dressinn. der er autoriseret Timberland forhandler, alle vores mode varer, er dækket af fabriksgaranti fra Timberland. Vælg en Herresko kategori og find alle de mulige Herresko varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Timberland 3 Eye Apollo Smooth Leather

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk