`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

The north face

The north face Suzanne Triclimate

The north face Suzanne Triclimate

The north face Suzanne Triclimate

The north face Suzanne Triclimate

  • The north face Suzanne Triclimate
  • The north face Suzanne Triclimate
  • The north face Suzanne Triclimate
  • The north face Suzanne Triclimate
  • The north face Suzanne Triclimate
  • The north face Suzanne Triclimate

The North Face Suzanne Triclimate

Produktbeskrivelse The north face Suzanne Triclimate

North Face Suzanne Triclimate er en meget elegant, varm og vandtæt reversibel udendørs jakke, som du kan bære i byen og bjergene, da dens længere design, op til lårene, beskytter dig mod den intense kulde og vind, mens du hviler fra din sportsaktivitet .

DryVent-stoffet forhindrer, at regn kommer ind og afviser fugt fra kroppen, så du holder dig tør hele dagen. Desuden har denne vinterjakke en super let og varm 600 gåse-dunpolstring , så du kan føle dig godt tilpas og beskytte mod kulde.

Denne isolerede dunjakke har to lag, der skal bruges i henhold til vejrforhold: det ydre lag er vandtæt, har en aftagelig hætte og åbninger i bagsiden for større ventilation; og det indvendige lag er polstret for at give maksimal komfort. Alle lynlåse har klapper og klik for at være mere beskyttede.

The North Face Kvinder Suzanne Triclimate jakke leverer elegant vandtæt og termisk beskyttelse i en lang længde hætteklædte stil. For 3 i 1 vejr alsidighed jakken kombinerer en vandtæt, åndbar HyVent shell med en varm ned fyldt reversibel quiltet jakke.


Aftagelig hætte og intern medier lomme og ledning vejledning på skallen. Læs hele produkt feature liste nedenfor.Funktioner:


Slids midt på ryggen åbning med skjult snap

Broderet logo på venstre ærme forneden og øverste del af ryggen

Inner: Midt foran vendbar lynlås lukning

Skridtlængde lynlås hånd lommer

Intern media lomme med logo, medier ledningen guide

Logo på højre øvre ryg

Metal logo nitte på venstre ærme

Pocket flapper med skjulte snap lukning

Quiltet inderjakke vender til ikke quiltet side

Aftagelig zip off hætte

Vendbare liner jakke lynlåse i det ydre i bakgear

Sideindgang Skridtlængde lommer

Skræddersyet pasform ydre kappe


Er du på udkig The north face Suzanne Triclimate? Hos dressinn finder du altid Frakker og parkacoats, fra de bedste mærker, det kunne være fra The north face, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra mode butikken.

Funktioner The north face Suzanne Triclimate

Bæredygtighed The north face Suzanne Triclimate

Kundeanmeldelser og spørgsmål (36)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Alt sammen meget godt

-

Alt korrekt som specificeret.

Bedste jakke nogensinde, jeg havde

-

Det er helt fantastisk. Meget varm og behagelig jakke. Den bedste, jeg nogensinde har haft. Jeg kan varmt anbefale !!!!

Perfekt

-

Meget behagelig Meget varm ... og fra mit synspunkt meget elegant. Det er meget godt monteret på kroppen, der favoriserer fastholdelse af varme og gør det muligt at bruge det som en frakke ved en eller anden lejlighed ikke meget formel ... Godt køb og god pris.

Tilfreds

-

Dejlig varm vinterjakke. God værdi også sammenlignet med andre websteder. Jeg havde ved en fejltagelse bestilt en størrelse for stor, jeg havde returneret den og bestilte straks en størrelse mindre. Returen var let, og hvis alt går godt, har jeg returbeløbet på 3-5 dage på min konto for den første jakke. Forsendelsen gik også ret hurtigt.

Fremragende

-

Elegant jakke, den kan bruges både om efteråret og om vinteren, når den er meget populær. Det er varmt og blødt. Enestående produkt. Pålidelig butik.

Tilfreds

-

God frakke og god leveringstjeneste. Han ankom til tiden på trods af at han var komplicerede datoer.

Perfekt!

-

Fantastisk jakke, varm, behagelig og elegant. Jeg tog en ekstra størrelse til at bære trøjer komfortabelt, da jeg bliver nødt til at bære den, selv ved meget lave temperaturer. Jeg kunne ikke have gjort et bedre køb! perfekte leveringstider!

Nord ansigt suzanne triklimatfrakke

-

Dette er en god frakke med muligheder for bare at bære som en dunfrakke eller regnfrakke alene. Så fremragende til forskellige klimaer. Imidlertid er størrelsen ikke korrekt. Jeg er altid en lille størrelse, men denne størrelse på denne frakke er for stram omkring taljen. Den mellemstore størrelse er fin omkring taljen, men for stor andre steder. Så jeg har et problem!

Dejlig og varm jakke

-

Tilfreds med det! Varm jakke, sporty og smuk kjole.

Dejlig dejlig jakke

-

Dejlig varm fin jakke. Leveres hurtigt!

Den nordlige ansigt triclimate jakke anmeldelse

-

Bestillingen ankom på de planlagte datoer .... perfekt jakke med længde og bredde ... for at prøve igen hvis varm nok .... dog for nu tilfreds med at have købt den på dette websted ved at gemme ..

Dejlig frakke

-

Og en meget varm jakke. Kan også lide jakken. Jeg er meget tilfreds med det! Leveringen gik meget hurtigt, da produktet kom fra Spanien. Bestilles på søndag og leveres onsdag. Top!

Susanne triclimate

-

Simpelthen meget komplet. Kvalitet, funktionalitet og komfort uden at miste en vis elegance. Stærkt anbefalet

Top!

-

Top jakke! Bedst firma! Bestilte lørdag, leveret onsdag!

Smuk jakke

-

Super tilfreds med denne jakke. Jeg troede, at jeg havde brug for en L, men efter at have indtastet størrelsesetiketten på webstedet gik jeg efter den M, der blev anbefalet, og det passer perfekt! Med 1 meter 80 var jeg bange for, at ærmerne ville være korte, men det er ikke tilfældet. Leveringstiden var helt på linje med det, der blev sagt i posten. Jakken kan intetsteds findes billigere. Tak!

Fantastisk produkt

-

Smuk, alsidig og varm jakke til en pris, der ikke findes andre steder! Kan varmt anbefales

Fremragende køb og hurtig levering

-

Meget varm og behagelig lang jakke, monteret og feminint snit. Levering modtaget inden for et par dage

Den dunjakke, jeg ønskede: 4 ud af 1

-

Ved køb af dette produkt fik jeg det, jeg ønskede: en 4-i-1 dyne til brug, afhængig af temperaturændringen, praktisk og der tager lidt plads, så jeg kan ledsage mig selv på mine rejser! Jeg er virkelig tilfreds!

Triclimate jakke med nord ansigt

-

Jeg finder denne frakke uvurderlig. Den ydre regnfrakke er smart nok til at bære til sommerfunktioner, og den vendbare dunfrakke betyder, at jeg har fire frakker til prisen for en. Mekanismerne til sammenføjning af frakken er pæne og lette at bruge. Jeg føler forkølelsen dårligt og har endnu ikke fundet en lejlighed, hvor denne frakke ikke var varm nok. Prisen på dette websted er konkurrencedygtig og levering hurtig.

The north face suzanne triclimate

-

Perfekt.

Anmod om vaskeanvisninger

-

God morgen, jeg købte North Face dunjakke SUZANNE TRICLIMATE, jeg spørger dig, hvordan du gør vasken. Jeg vil gerne tage hende til tørrenserne, men jeg ville gerne vide, om det er bedre at sætte det i vand eller tørt eller lignende. TAKK MIG Vent til Elisabetta-indikationer

vore eksperters svar

Hej,

Periodisk rengøring af dunjakker er afgørende for at opretholde maksimal loft og sikre produktets lange levetid. Selv om det er muligt at vaske din egen down product, anbefaler vi at du har jakken eller soveposen professionelt rengjort af en service, der specialiserer sig i rengøring.

Hilsen

Jacket ok forsendelse godt gange nej

-

Smuk jakke og som beskrivelse og websted, forsendelse af alt ok emballage osv. .. gange forsendelser bortset fra dem, der beskrev webstedet (acceptabelt og ok for velgørenhed, men hvis webstedet siger en forventet dato og på den dato ikke engang har forladt ... sæt en anden dato så ...)

Ifølge

-

Frakken er meget komplet, også med dobbelt funktion af de flytbare dele, jeg er nu på -5 grader, og jeg er meget komfortabel. Hvad angår sidenes tjeneste, skal du ikke angive en leveringsdato, der ikke kan opfyldes, og derefter ikke modtage dårlige anmeldelser. Det antages, at min frakke ankom i 2 dage og ankom til 7, det er ikke en lang ventetid, men hvis du planlægger at bruge jakken så hurtigt som muligt, vent 5 dage mere end forventet at forstyrre. For alt andet, korrigere.

Jakken meget god! levering to uger forsinkelse!

-

Leveringen tog os i løbet af to uger ............ ellers jakken selv er OK, varm, moderne skåret og med aftagelig indvendig jakke til den pris, du ikke kan klage her (ved Globetrotter koster næsten 150 € mere .....) MEN en størrelse mindre, har min kone størrelse M, men her passer du L.

Super anbefales!

-

Jeg havde prøvet produktet i butikken, og så besluttede jeg at tage det online til salgsprisen (som derefter var til salg allerede en uge før salget). Du kan ikke kontakte telefon, men via e-mail svarede de inden for 12 timer af siden, og jeg har garanteret levering til tiden (hvilket var den tvivl, som jeg havde brug for at kontakte dem). Sporingen af kureren var perfekt og ankom i tide og helt intakt! Jeg ved ikke, om det også skyldes North Face-leverandøren, fordi jeg havde læst nogle dårlige anmeldelser på leveringstider, der slet ikke er rigtige i mit tilfælde (måske relateret til produkter, der ikke er tilgængelige straks!)

Triclimate

-

Produktet (og tjenesten) fremragende. Jakken er meget varm og universel: Passer til både byen og rejsen. L har ret til min størrelse 42 og 176 cm i højden. Ankom før den planlagte leveringsdato.

Perfekt

-

Beklædningen er perfekt. Kvaliteten meget god. Den er lys, varm, vandtæt ... Og du kan bytte stykkerne. Jeg havde en engangsforsinkelse med levering på grund af et transportør problem, og de behandlede mig meget godt.

Fremragende jakke

-

Meget god North Face produkt, meget godt skåret, feminin og varm. Hurtig forsendelse og super tracking pakke. Med venlig hilsen.

Ikke nok varmt

-

Smukke snit smukke produkt, men ikke varmt nok. Meget skuffet givet prisen.

Den perfekte dyne ...

-

... hvorfor du føle varmen, selv når i Trieste den bora ... men det er smukt i sin enkelhed, sporty men elegant på samme tid ... S er perfekt til min størrelse 42 og 1,65 i højden, når som helst kombinationen brug (dunjakke, vandtæt, eller begge) de foranstaltninger, der er angivet i tabellen er præcise ... meget overkommelig pris og forsendelse hurtigt, i to dage fik jeg hjem ... TOP!

Fremragende

-

Great service: køb foretaget l'1. marts produkt ankom den 3. marts. Fremragende Northface jakke. maskinchef

Stor

-

Godt produkt, hurtig levering, god kundeservice. meget tilfreds

The north face suzanne triclimate

-

Alt perfekt, meget flot jakke, hurtig levering, og forsendelse tracking. Anbefalet !!!!

Perfekt pels

-

Absolut tilfreds. Wrap varmt, godt snit, elegante ... Hans tre muligheder gør det meget funktionelt. Efter sammenlignet med andre lignende parkacoats som Arcteryx Patera eller 3 i en Patagonia, besluttede jeg på dette og er meget tilfreds. Bestemt jeg anbefale det. Den købsprocessen let og meget hurtig levering.

Th e nord ansigt suzanne triclimate

-

Produktet er perfekt, jeg anbefaler online butik helt til andre! 100% tilfreds! tak

Top coat

-

Beautiful. robust men elegant jakke. Hurtigt leveret. Er meget glad.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk