up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Suunto
360

Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

plus
  • 360Suunto 9 Baro Titanium
  • Play videoSuunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

Produktbeskrivelse Suunto 9 Baro Titanium

Ultra-udholdenhed GPS-ur med enestående batterilevetid og barometrisk højde. Leveres med rem i to længder.


Funktioner:

SÅ STERKT SOM DU:
Når du tænker på et mål eller eventyr, har du brug for et ur, der også kan vare afstanden. Suunto 9 Baro Titanium er et ultra holdbart multisport GPS-ur med op til 7 dages kontinuerlig træningssporing.
Dette tunge ur har en titaniumramme, safirglas og en slidbestandig tekstilrem i to længder, og er testet mod amerikansk militærstandard 810H. Suunto 9 Baro
Titanium tilbyder et væld af sports- og udendørsfunktioner for at holde dit eventyr på sporet, herunder vejr- og placeringsindsigt, højdeinformation og navigation.

Drej for sving-navigation:
Tag aldrig en forkert drejning igen med advarsler om sving ved sving. Planlæg din rute på komoot's desktop- eller mobilapp, og synkroniser den med din Suunto 9 for at komme i gang. Når en drejning nærmer sig, modtager du en advarsel, så du kan nyde landskabet i stedet for at fokusere på dit ur.

Punkt af interesse oprettelse og navigation:
Et interessepunkt (POI) er et vigtigt sted, som du kan gemme og navigere til senere. Opret interessepunkter på din Suunto 9 ved at gemme din aktuelle placering, eller tilføj dem i Suunto-appen og synkroniser dem med dit ur. Når du navigerer mod et interessepunkt, kan du se retning og afstand til placeringen. Hvis det er nødvendigt, kan du nemt skifte mellem POI og rutenavigation, når du er på farten.

'Tour' batteritilstand:
Nu kan du nyde endnu længere eventyr med den nye 'Tour' batteritilstand, der giver dig op til 7 dages kontinuerlig GPS-sporing.

Nye udendørs partnere:
Planlæg dine off-road eventyr på komoot, find dit næste bjergeventyr på FATMAP eller se de bedste ruter med Wikiloc. Suunto-partnere giver dig værktøjer til din næste togrejse eller bjergtur. Få flere oplysninger på suunto.com/partners.

Fordele blokke:

Du skal aldrig bekymre dig om at løbe tør for batteri:
Fire foruddefinerede batteritilstande - Performance, Endurance, Ultra og Tour - leverer fra 25 timer til op til 170 timer * optagelsestid med GPS-sporing aktiveret. Når du starter en optagelse, får du et skøn over, hvor meget batteri du har tilbage med den aktuelle tilstand. Hvis det ikke er nok, skal du når som helst skifte til en anden tilstand.
Suunto 9 bruger smarte påmindelser baseret på din aktivitetshistorik for at sikre, at du er fuldt opladet til din næste udflugt. Hvis uret bemærker, at du er ved at løbe tør for batteri under en øvelse, vil det automatisk foreslå at skifte til en anden batteritilstand.

Testet hårdt:
Suunto 9 Baro er designet og bygget til at imødekomme behovene hos de mest krævende atleter og eventyrere. Som alle Suunto-ure er det grundigt testet af Suuntos interne testteam og atleter over hele verden med tusindvis af timers reel brug under de hårdeste forhold. Suunto 9 Baro er også blevet testet mod amerikansk militærstandard 810H og bestået adskillige hårde tests, herunder ekstreme temperaturer, stød og fald, sand og støv, fugtighed og frysende regn - så du kan stole på det for med tillid at se dig gennem ethvert eventyr.
Denne opdatering bringer nye funktioner, forbedringer af ydeevnen samt nogle fejlrettelser.

Nye funktioner:
Ny 'Tour' batteritilstand med op til 7 dages kontinuerlig GPS-sporing
Turn by turn-alarmer drevet af komoot. Planlæg din rute på komoot's desktop- eller mobilapp, og synkroniser den med dit ur. Når en drejning nærmer sig, modtager du en advarsel, så du kan nyde landskabet i stedet for at fokusere på dit ur. (Ikke tilgængelig Kina)
Interessepunkter, skabelse og navigation: Gem vigtige placeringer i Suunto-appen eller på uret. Naviger mod disse placeringer med dit ur.
SuuntoPlus ™: Red Bull X-alperne (kun i Suunto 9 Baro). Red Bull X-alperne er et praktisk værktøj til at holde styr på din lodrette hastighed. Rart for paragliders at se, føle og høre, hvor hurtigt du klatrer.
Traditionelt kinesisk kan nu vælges som sprog
Forenklet måde at indstille tid på og vælge den korrekte tidszone
* Din faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af brug og forhold. Hvis du aktiverer Ultra-batteritilstand, vil det øge batteriets levetid, men deaktivere pulsmåling af håndled. Tour-batteritilstand giver dig den længste batterilevetid med lavere GPS-kvalitet. I Endurance-batteritilstand er batteriets levetid 40 timer med håndledspuls og 50 timer med pulsbælte. Touch er deaktiveret under træning, men du kan aktivere det i din brugerdefinerede tilstand. ”


Specifikationer:

Mål 50 x 50 x 16,5 mm / 1,97 x 1,97 x 0,65 ”
Vægt 66,9 g / 2,36 oz
Rammemateriale: Titanium klasse 5
Glasmateriale: Safirglas
Kassemateriale: Glasfiberarmeret polyamid
Remmateriale: Nylontekstil
Hvad er der i æsken: Suunto 9 Black, to stropper i forskellige længder, opladerkabel, hurtig guide, garantibrochure
Køb din favorit Elektronik model og nyd mode. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Suunto 9 Baro Titanium. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Suunto 9 Baro Titanium, kan du kontakte vores professionelle team mode via telefon eller e-mail.

Funktioner Suunto 9 Baro Titanium

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up