up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Suunto
360

Suunto 7 Titanium

Suunto 7 Titanium

Suunto 7 Titanium

Suunto 7 Titanium

Suunto 7 Titanium

Suunto 7 Titanium

Suunto 7 Titanium

Suunto 7 Titanium

plus
  • 360Suunto 7 Titanium
  • Play videoSuunto 7 Titanium
  • Suunto 7 Titanium
  • Suunto 7 Titanium
  • Suunto 7 Titanium
  • Suunto 7 Titanium
  • Suunto 7 Titanium
  • Suunto 7 Titanium
  • Suunto 7 Titanium
  • Suunto 7 Titanium

Suunto 7 Titanium

Produktbeskrivelse Suunto 7 Titanium

At jonglere med et travlt liv med daglig træning kan være vanskelig - du har brug for et smartwatch, der er sporty nok til at holde trit med dit aktive liv. Suunto 7 kombinerer Suuntos alsidige sportsoplevelse, søvn- og sundhedsindsigt, gratis offline udendørs kort med navigation og nyttige smartwatch-funktioner fra Wear OS by Google ™.

Suunto 7 Titanium har en robust titaniumramme og en ultrablød tekstilrem i mikrofiber, der bøjer perfekt omkring dit håndled for en behagelig, åndbar og sikker pasform.

Suunto 7 fungerer med Android ™ og iOS-telefoner.


Nøglefunktioner:

Over 70 sportstilstande
Gratis offline udendørs kort
Håndledspuls
50 m vandtæt
Google Fit ™
Google Assistent
Google Pay ™
Google Play ™

Nye funktioner til Suunto 7:

Søvnsporing:
At bære Suunto 7 om natten med søvnsporing aktiveret viser dig, hvor længe du sover, og hvor genoprettende din søvn er, hvilket hjælper dig med at opretholde en sund søvnplan. At sætte et søvnmål og en påmindelse om sengetid hjælper dig med at udvikle bedre søvnvaner. Over tid lærer du, hvordan dine søvnmønstre påvirker din krop, og hvad den bedste opskrift på din hvile og restitution er.

Kroppsressourcer:
Suunto 7 måler din aktivitet, stress og restitution hele dagen og viser, hvordan søvn og motion påvirker din krop og hjælper dig med at opretholde en sund balance. God søvn er en vigtig del af at sikre, at din krop har de ressourcer, den har brug for, så din Suunto 7 viser hver morgen de ressourcer, du har fået om natten, og hvad dine samlede kropsressourcer er, når du vågner op.

Daglig puls:
Den daglige pulsfunktion giver dig mulighed for hurtigt at kontrollere din aktuelle puls med en dailygraf, der viser, hvordan dit hjerterytme ændres, når du er aktiv, og hvornår du hviler.

Drej for sving-navigation:
Tag aldrig en forkert drejning igen med advarsler om sving ved sving. Planlæg din rute på komoot's desktop- eller mobilapp, og synkroniser den med din Suunto 7 for at komme i gang. Når en drejning nærmer sig, modtager du en advarsel, så du kan nyde landskabet i stedet for at fokusere på dit ur.

Batteribesparende GPS-tilstand:
Hvis du vælger 'God' placeringsnøjagtighed, holder batteriet længere under din udendørs træning. Forbered dig på længere sessioner, eller brug det, når du allerede har lavt batteriniveau og vil fortsætte. Når du løber eller cykler, bruges FusedTrack´´ til at forbedre sporingskvaliteten.

Lav effekt altid ved sport:
Display Din skærm forbliver vågen hele tiden, mens du træner, og bruger kun et minimum af batteri. Dette giver dig mulighed for konstant at se alle dine træningsdata uden at skulle løfte dit håndled for at aktivere displayet.

Rutenavigation:
Opret din egen rute, brug spor fra andre tjenester, eller vælg et populært spor i Suunto-appen. Synkroniser ruten til dit ur, og så er du i gang! Med rutenavigation på dit ur finder du altid din vej.

Ny Suunto 7 grafit i:
En førsteklasses gaveæske Denne begrænsede ferieudgave har en Suunto 7 Graphite med en ultrablød tekstilrem i mikrofiber, der bøjes perfekt omkring dit håndled for en behagelig, åndbar og sikker pasform. Den ekstra silikonestrop i grafitfarve er let at skifte uden ekstra værktøj. Uret og tilbehørsselen er pakket i en smuk mørkegrå gaveæske, klar til den store festlige overraskelse.

Populære ruter:
Bliver du træt af at køre de samme stier, men er du ikke sikker på, hvor du skal hen? Vi gjorde det let for dig at finde nye ruter ved at tilføje populære ruter til Suunto-appen. Disse ruter er genereret fra øvelserne i Suunto-samfundet.

Populære udgangspunkt:
Når man går til et nyt sted eller en ny rute, er det ofte svært at finde ud af, hvor man skal starte. Se populære udgangspunkt i Suunto-appen for nemt at vide, hvor du skal starte dit eventyr fra. De populære udgangspunkt er også synlige med heatmaps på Suunto 7.

Mine spor:
Se dit eget personlige varmekort med en daglig, månedlig og aktuel årsvisning. Du kan også sammenligne dine spor med de mest populære ruter til din sport.

Ny Suunto-app:
Hjemmeskærm Forbedret Suunto-app-startside giver dig direkte adgang til din kalender, aktivitetstotaler og kort.

MyRadar:
Se hurtigt, hvilket vejr der kommer din vej med MyRadar. Denne app giver dig vejr i realtid med lokale animerede vejrkort, så du kan planlægge dine udendørs eventyr.

Nye udendørs partnere:
Planlæg dine off-road eventyr på komoot, find dit næste bjergeventyr på FATMAP eller se de bedste ruter med Wikiloc. Suunto-partnere giver dig værktøjer til din næste trail run eller mountain trip. Få flere oplysninger på suunto.com/partners.

Søvnsporing:
At bære Suunto 7 om natten med søvnsporing aktiveret viser dig, hvor længe du sover, og hvor genoprettende din søvn er, hvilket hjælper dig med at opretholde en sund søvnplan. At sætte et søvnmål og en påmindelse om sengetid hjælper dig med at udvikle bedre søvnvaner. Over tid lærer du, hvordan dine søvnmønstre påvirker din krop, og hvad den bedste opskrift på din hvile og restitution er.


Fordele:

Sporer din sport nøjagtigt:
Alle sportsfunktionerne i Suunto 7 er kun et tryk på en knap væk. Spor din træning nøjagtigt med 70+ sportstilstande, GPS og pulsmåler til håndled. Tjek hurtigt dine daglige trin og kalorier på uret. Del nemt dine øvelser i Suunto-appen eller på større sportsservices som Strava, Endomondo og TrainingPeaks. Du kan også slutte dit headset til din telefon og styre musik fra dit håndled.

Pakket med batteri til hverdagen og træning:
Suunto 7s batteri giver dig en hel dags brug af smartwatch og har stadig nok juice tilbage til din daglige træning. Brug af batteribesparende GPS-tilstand gør, at batteriet holder længere under dine udendørs træningsprogrammer. Hvis du bruger dit ur aktivt, anbefaler vi, at du oplader din Suunto 7 dagligt.

Og inspirerer dig til at udforske:
Oplev verden omkring dig ved hjælp af de gratis offline kort med terrændetaljer, stier og konturlinjer. Det er let at kigge på kortene til enhver tid, og de er altid en stryg væk under træning. Indbyggede varmekort til 15 aktiviteter, herunder løb, svømning og cykling, viser dig de mest populære ruter, så du kan træne, hvor andre har trænet, eller vælge at holde sig væk fra den slagne vej. Lokale offline kort og heatmaps downloades automatisk, når du har forbindelse til Wifi og oplader. Du kan også manuelt vælge kortet over din foretrukne placering, der skal downloades. Med offline kort finder du altid din vej og kender de bedste træningsruter, selv når du efterlader din telefon eller ikke har netværksforbindelse.

Gør din hverdag lettere:
Når du ikke træner, vil du have praktiske smartwatch-funktioner fra et navn, du kan stole på. Suunto 7 er drevet af Wear OS af Google, hvilket gør dette til det smarteste sportsur endnu. Bliv informeret af dine yndlingsapps, se dit næste møde eller huskeliste, let kontrollere opkald og se hurtigt indgående beskeder fra dit ur. Udstyret med en hurtigere og mere sikker måde at betale med Google Pay ™, smart hjælp fra Google Assistant og tusindvis af apps på Google Play.

Og er klar til alle dine eventyr:
Suunto 7 er designet og testet i Finland med den kvalitet, Suunto er kendt for. Stød, vand og snavsfast fungerer uret i regn, mudder eller sne. Den har fysiske knapper, så du kan bruge den med handsker på, og dens ekstremt lyse berøringsfølsomme skærm med høj opløsning er beskyttet med ridsefast Gorilla® Glass.

Sov bedre, præstere bedre:
Aktive og sportslige individer skal sørge for, at deres søvnvaner understøtter opsving og velvære. Suunto 7s søvnsporing giver dig mulighed for at finde ud af, hvor meget du sover hver nat, og hvor genoprettende din søvn er. Indstilling af et søvnmål og en påmindelse om sengetid hjælper dig med at opretholde en regelmæssig søvnplan. Over tid lærer du, hvordan dine søvnmønstre påvirker dine kropsressourcer, og hvad den bedste opskrift på din hvile og restitution er.

Uret bliver bedre hver dag:
Med Wi Fi-forbindelse er softwareopdateringer automatiske, så dit ur er altid opdateret og har de nyeste funktioner. Udvid urfunktionaliteter med dine yndlingsapps på Google Play, og skift urets udseende med forskellige urskiver og udskiftelige stropper.

Få fordelene ved Suunto Partner Network:
Forbind dit Suunto-ur med dine yndlingsværktøjer til at analysere din træning, find nye ruter, få coaching eller opret 3D-videoer af dine eventyr - og del med dit yndlingssamfund.

Suunto-uret leveres også med Value Pack; fordele og godbidder til en værdi af over 500 € / £ / tilbudt af vores partnere, der sigter mod at hæve din træning og udendørs oplevelse og hjælpe med at nå dine mål.


Specifikationer:

Mål: 50 x 50 x 15,3 mm / 1,97 x 1,97 x 0,6 ´´
Vægt: 51,9 g / 1,83 oz
Rammemateriale: Titanium klasse 5
Glasmateriale: Gorillaglas
Kassemateriale: Glasfiberarmeret polyamid
Remmateriale: Mikrofibertekstil


Tekniske specifikationer:

Brug os af Google ™:
Google Assistent: Ja
Google Pay ™: Ja
Applikationsbutik: Google Play ™: Ja
Google Fit ™: Ja

Musik:
Styr din musik med uret: Ja
Musikapps tilgængelige fra Google Play: Ja

Generel:
Rammemateriale :: Titanium klasse 5
Glasmateriale :: Gorillaglas
Kassemateriale :: Glasfiberforstærket polyamid
Remmateriale :: Mikrofibertekstil
Vægt: 51,9 g / 1,83 oz
Håndledsstørrelser :: 130220 mm

Rembredde :: 24 mm
Integreret håndledspuls: Ja
Tilpasningsbare urskiver: Suunto designet + flere muligheder via Google Play ™
Berøringsskærmlås: Ja
Berøringsskærm: Ja
Farvedisplay: Ja
Vibrationsalarm: Ja
Automatisk sommertid: Ja
Vandtæthed: 50 m
Batteritype: genopladelig lithiumion
Firmware kan opgraderes: trådløs
Tid, dato: Ja
Vækkeur: Ja
Dobbelt tid: Ja
Automatisk tidtagning: Ja
Nedtællingstimer: Ja
Stopurstimer: Ja
Sprog: EN, CS, DA, DE, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PL, PT, RU, SV, TH, TR, ZH HANS, ZH HANT
Baggrundslys: Ja
Justering af skærmens lysstyrke: manuel og automatisk
Skærmens lysstyrke: op til 1000 nit
Knaplås: under træning
Skærmtype: Ja

Amoled:
Skærmopløsning: 454 x 454
Batteriindikator: procent / ikon
Metriske og kejserlige enheder: Ja
Lav effekt altid på sportsdisplay: Ja

Forbindelse:
Smartphone-kompatibilitet: De mest almindelige modeller understøttes
Forbindelse (mellem enheder): Bluetooth Smart
Internetforbindelse: via Wi Fi og via mobiltelefonens internet
NFC: Ja
Telefonbeskeder på uret: Ja
Kompatibel med online sportsfællesskaber: Strava, TrainingPeaks, Endomondo og mere
Se softwareopdateringer fra cloud: trådløs
Kompatibel med Suunto-appen: Ja

Kompas:
Digitalt kompas: flere muligheder via Google Play ™
Vippekompensation: flere muligheder via Google Play ™
Nåle: flere muligheder via Google Play ™
Kompasopløsning: flere muligheder via Google Play ™
Kompasnøjagtighed: flere muligheder via Google Play ™
Afbøjningskorrektion: flere muligheder via Google Play ™
Retningsskala: flere muligheder via Google Play ™

Fysiske specifikationer:
Driftstemperatur: 20 ° C (+50) ° C / 4 ° F (+122) ° F
Opbevaringstemperatur: 30 ° C til + 60 ° C / 22 ° F til + 140 ° F
Anbefalet opladningstemperatur: 0 ° C til + 45 ° C / + 32 ° F til + 113 ° F

Batteri liv:
I tidstilstand: op til 40 dage (i batterisparetilstand)
Træningstilstand med GPS: op til 12 timer
Smartwatch-brug: op til 2 dage
Strømbesparelsesmuligheder (under træningen): YEs


Udendørs funktioner:

GPS-sporing og navigation:
Brødsmuldsspor i realtid: Ja
Satellitsystemer: GPS, GLONASS, QZSS, BEIDOU
GPS-optagelseshastighed: Bedste, gode
Gratis offline udendørs kort på uret: Ja
Heatmaps på ur til 15 sportsgrene: Ja
Heatmaps til at gennemse og navigere under øvelser: Ja
GPS-sporanalyse: Ja
Sporlogning, visning og deling: Ja
Vejpunkt og visuel rutenavigation: Ja
Zoomniveauer i navigation: Ja
Autozoom baseret på ruteform: Ja
Ruteplanlægning med varmekort: i Suunto-appen
Personligt rutebibliotek synkroniseret for at se: Ja

Højdemåler:
Barometrisk højde: Ja
GPS-højde: Ja
Kombineret GPS og barometrisk højde (FusedAlti ™): Ja
Højde i daglig tilstand: flere muligheder via Google Play ™
Samlet opstigning / nedstigning: i træning
Lodret hastighed: i træning
Logoptagelseshastighed: 1 s
Opløsning: 1 m
Rækkevidde: 500 9999 m

Vejr:
Vejrinformation: Google Weather / flere muligheder via Google Play ™
Solopgang / solnedgangstider: flere muligheder via Google Play ™
Stormalarm: flere muligheder via Google Play ™
Tryk på havets overflade: flere muligheder via Google Play ™
Temperatur: flere muligheder via Google Play ™
Temperaturvisningsområde: flere muligheder via Google Play ™
Temperaturopløsning: flere muligheder via Google Play ™
Trykopløsning: Ja
Højdegraf vist i træningsoversigten: Ja


Træningsfunktioner:

Hjerterytme:
Puls målt fra håndled: Ja
Puls i slag pr. Minut: Ja
Registrerer hjerterytme under svømning: Ja
Pulsgraf i realtid: Google Fit ™ / flere muligheder via Google Play ™
Gennemsnitlig puls i realtid: Google Fit ™ / flere muligheder via Google Play ™
Kalorier: Ja
Peak Training Effect: Ja
Gendannelsestid: Ja
Personlige pulszoner: Ja

Hastighed og afstand:
Kadencebaseret hastighed og afstand: Ja
GPS-hastighed og -afstand: Ja
Chrono: Ja
Autolaps: Ja
Manuelle omgange: Ja
Analyse af tempo, hastighedsgrafer og spor på kortet: Ja

Træningsbelastning:
Logbog med træningsoplysninger: Ja
Træningsoversigt med skøddetaljer: Ja
Træningslogbog til langsigtede oversigter: Ja

Træningsgendannelse:
Træningsbaseret restitutionstid: Ja
Gendannelsestid daglig visning: Ja

Del og genoplev:
Følg andre medlemmer og få feedback via aktivitetsstrøm: Ja
Øvelsesvurdering og kommentar: Ja
Træningsdeling til sociale medier: Ja


Sportsekspertise:

Svømning:
Pool svømmetempo og afstand: Ja
Åbent svømmetempo og afstand: Ja
Registrerer hjerterytme under svømning: Ja
Svømningstid efter poollængde, omgang, i alt: Ja
Svømningsslagfrekvens, antal og type: Ja
Slageffektivitet (SWOLF): Ja
Automatiske intervaller: Ja
Interval skødtabel: Ja

Løb:
Kører tempo: Ja
Suunto FusedSpeed ™: Ja
Gennemsnit, maks., Omgangstempo i realtid: ja, bortset fra maksimalt tempo
Omgangssammenligninger: Ja

Sportstilstande:
Grafiske skærme i sportstilstande: hjerterytme, hastighed, højde og barometertryk
Numeriske skærme i sportstilstande: 3 5 felter, visning af omgangstabellen
Forudinstallerede sportstilstande på uret: 70
Tilpasselige sportstilstande og -skærme: Ja

Cykling:
Cykelhastighed: Ja
Gennemsnitlig hastighed i realtid: Ja
Realtids skødbord med gennemsnitlig HR, gennemsnitlig styrke og gennemsnitlig hastighed: ja, bortset fra gennemsnitlig kraft


24/7:

Aktivitetssporing:
Forbrændte kalorier: Ja
Aktivitetsmål: Ja
Aktivitetshistorik: Ja
Kalorieforbrændingsfrekvens og puls under daglige aktiviteter: Suunto Today Tile / Google Fit ™
Daglig minimumsporingssporing: Google Fit ™
Trin tæller: JaKøb dine Suunto 7 Titanium til den bedste pris! Vores online har mode, dressinn lige dem du går og drømmer om! Find Elektronik til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Suunto 7 Titanium. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online mode katalog!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up