`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Seeland

Seeland Woodcock

Seeland Woodcock

Seeland Woodcock

Seeland Woodcock

Seeland Woodcock

Seeland Woodcock

  • Seeland Woodcock
  • Seeland Woodcock
  • Seeland Woodcock
  • Seeland Woodcock
  • Seeland Woodcock
  • Seeland Woodcock
  • Seeland Woodcock

Seeland Woodcock

Produktbeskrivelse Seeland Woodcock

Woodcock-fleece er det mellemlag, du vælger til festfester i de kolde måneder. Woodcock fleece er lavet af blød mikrofleece, som har fremragende temperaturregulerende egenskaber. Mikrofleece er vævet med et tyndt polyestergarn, der producerer et stof med mange flere små luftlommer end i en traditionel vævet fleece. Disse luftlommer opvarmes let af kroppen, hvilket giver dem fremragende isolerende egenskaber. På samme tid lader de kroppen trække vejret, så fugt fjernes, og du forbliver tør. Lynlåsen og kraven er beskyttet af en blød forneden, og den V-formede hals giver dig plads til at bære en skjorte og slips nedenunder. Så du kan klæde dig formelt uden at gå på kompromis med komfort og isolering. Sammen med jakken, den flade hætte og bryderne eller bukserne i Woodcock Advanced-sortimentet kan du klæde dig formelt og funktionelt fra top til tå.

Funktioner:

Fuld lynlås.
Lommer med lynlås.
Justerbar nederkant.
Hovedstof: 100% polyester, fleece.Skynd dig at købe Seeland Woodcock, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos dressinn kan du også finde Jakker, eller Herretøj, vi har det du lige står og mangler. Køb Seeland Woodcock og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Jakker tilbud.

Funktioner Seeland Woodcock

Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk