`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rip curl

Rip curl Love N Surf Tri Top

Rip curl Love N Surf Tri Top

  • Rip curl Love N Surf Tri Top
  • Rip curl Love N Surf Tri Top
  • Rip curl Love N Surf Tri Top

Rip Curl Love N Surf Tri Top

Produktbeskrivelse Rip curl Love N Surf Tri Top

Perfekt til at tage en pause og gå mod paradis til de hvide sandstrande i Waikiki! En kvindes ét stykke, der indkapsler elegancen ved at bo på øen! Dette ene stykke har tynde justerbare stropper. Fra MyBikini-kollektionen fra Rip Curl passer denne badedragt til alle former for byste takket være understøttelsen under brystet. Still in Paradise ét stykke har også aftagelig polstring, der passer til din form. Dette design tilbyder en slank, feminin og sporty silhuet. Lavet af Xtra-mikrofiber, dette stykke blev undfanget på det smukkeste surfsted i verden og har den ekstra bonus at være hurtigtørrende. Den perfekte følgesvend til svømning eller surfing i fuld komfort. Med et vintage blomsterprint i gule og sorte nuancer og kantet med en skinnende kant, tilbyder dette stykke elegant Vahiné-stil lige ud af en polynesisk lagune.


Funktioner:

God dækning
Let støtte
Trykt mikrofiber XTRALIFE
Justerbare stropper
Aftagelig polstring
Rør i skinnende stoflogo-trim


Specifikationer:

Sammensætning: 85% polyamid 15% elastanEr du vild med Rip curl Love N Surf Tri Top? Kig i vores mode afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Dametøj, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye mode produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Dametøj, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Rip curl Love N Surf Tri Top

Svømmedragter
Bikini-dele
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk