`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rip curl

Rip curl Love N Surf Luxe Hipster

Rip curl Love N Surf Luxe Hipster

  • Rip curl Love N Surf Luxe Hipster
  • Rip curl Love N Surf Luxe Hipster
  • Rip curl Love N Surf Luxe Hipster

Rip Curl Love N Surf Luxe Hipster

Produktbeskrivelse Rip curl Love N Surf Luxe Hipster

For fans af bandeau-toppen! den stadig i paradis bikini-top er ultra feminin og meget praktisk. midt i denne bandeau-top er en metallisk u-formet funktion, lidt stilfuld og praktisk detalje. ringen giver denne lille top fremragende støtte og inkluderer aftagelige puder. en aftagelig rem binder også rundt om halsen, praktisk til dykning i havet eller poolen og let at fjerne for at sikre, at din tan forbliver stribefri. kroglås bagpå. lavet af xtra life mikrofiber, modstandsdygtig over for de barske virkninger af salt og klor. det eksotiske, stadig i paradis-tryk, er en blanding af tropiske blomster og løv kombineret med mini-geometriske motiver. kommer i et valg af et sort eller gult design. denne rip curl bikini top med bandeau design er en del af bikini rip curl kollektionen, hvor alle modeller i serien er skabt til at blande og matche.Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos mode. Køb Rip curl Love N Surf Luxe Hipster, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som mode, lige som Dametøj, så du ikke mangler noget. dressinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Rip curl Love N Surf Luxe Hipster

Svømmedragter
Bikini-dele
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk