`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Puma

Puma Phase

Puma Phase

  • Puma Phase
  • Puma Phase
  • Puma Phase

Puma Phase

Produktbeskrivelse Puma Phase

Tovejs lynlås i hovedrummet, lynlås i forreste del, 150D Polyesterforing med PU-understøtning, justerbare polstret og buet skulderrem med Cat-mærket reflekterende løkke, polstret ryg, bæltehåndtag med metal, metal lynlås med båndbånd, reflekterende løkke På frontpanelet, PUMA No 1 logo udskrevet på forsiden.

Funktioner:

70% 600D Polyester med PU-understøtning 30% 150D Polyester med PU-understøtning.Bestil dine Puma Phase og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores Puma Phase, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu Puma Phase er på lager og prisen er 15.99 $. Med vores store udvalg i Rygsække, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner Puma Phase

Alder
Kapacitet
Taskeegenskaber
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk