`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Two Face Covert Collection Polarized Prizm

  • Oakley Two Face Covert Collection Polarized Prizm
  • Oakley Two Face Covert Collection Polarized Prizm
  • Oakley Two Face Covert Collection Polarized Prizm

Oakley Two Face Covert Collection Polarized Prizm

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Oakley Two Face Covert Collection Polarized Prizm

Features:


Lens Shape Standard

Ramme Farve Poleret Sort

Lens Color Jade Iridium

Fit StandardTeknologi:


Plutonite Linse:

En af de mest optisk rene materialer, der anvendes i briller i dag, det maksimerer klarhed og slagfasthed, mens bortfiltrere 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Ikke en belægning, UV-beskyttelse er fra linsematerialet selv.


High Definition Optics:

High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, der tillader Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.


Impact Protection:

Bakket op af årtiers innovation, Oakley ydeevne briller giver kompromisløs beskyttelse mod høj hastighed og høj masse effekt. Beskyttelsen er en fordel for de førsteklasses materialer og unikke arkitekturer af Oakley linse / frame kombinationer.


UV-beskyttelse:

Øjenskader tilskrives ultraviolet lys indbefatter grå stær, pterygium og maculadegeneration. Vores Plutonite linsematerialet filtrerer

100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Beskyttelsen er fra linsematerialet selv.


Tre pasform:

En patenteret innovation, der sikrer rammen får kontakt kun på næseryggen og siderne af hovedet. Det holder linserne i præcis optisk position med en sikker pasform, der eliminerer trykpunkter fælles med briller som hviler ørerne.


O Matter:

En stress resistent ramme materiale, der tåler miljømæssige ekstremer, er det let, men alligevel meget holdbare. Kontrolleret fleksibilitet forbedrer slagstyrke samtidig bidrage til komfort hele dagen af ​​rammer lavet med denne innovative syntetiske.


Iridium:

Designet til at afbalancere lystransmission og reducerer genskin, er denne præmie linse belægning lavet med overhedet metaloxider. Den fås i et spektrum af farver til optimering vision i stort set enhver lysforhold.


På tilbud nu, Oakley Two Face Covert Collection Polarized Prizm til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos dressinn, Kan du finde udstyr til Tilbehør til mænd, extra mange Solbriller. Vi har mange forskellige Solbriller, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Oakley Two Face Covert Collection Polarized Prizm

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk