`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Icon Backpack

  • Oakley Icon Backpack
  • Oakley Icon Backpack

Oakley Icon Backpack

Produktbeskrivelse Oakley Icon Backpack

Fra at navigere i din bypendling til at vandre i din yndlingsspor, fungerer vores ikon-rygsæk glimrende. Hårdt Cordura®-stof og et holdbart, gummieret bundpanel med høj densitet giver beskyttelse mod elementerne, mens fem udvendige lynlåslommer og velcro®-bånd på siderne hjælper med at holde gearet tæt ved hånden. Et rummeligt interiør med åbne panellommer, et ergonomisk håndgreb og polstrede, justerbare skulderstropper kombinerer for at gøre denne rygsæk både behagelig og yderst funktionel.

Specifikationer:

93% Nylon

7% PVC


Find din pris på Oakley Icon Backpack og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Kufferter tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Rygsække og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos dressinn.

Funktioner Oakley Icon Backpack

Køn
Alder
Kapacitet
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk