`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Icon Backpack

  • Oakley Icon Backpack
  • Oakley Icon Backpack

Oakley Icon Backpack

Produktbeskrivelse Oakley Icon Backpack

Fra at navigere i din bypendling til at vandre i din yndlingsspor, fungerer vores ikon-rygsæk glimrende. Hårdt Cordura®-stof og et holdbart, gummieret bundpanel med høj densitet giver beskyttelse mod elementerne, mens fem udvendige lynlåslommer og velcro®-bånd på siderne hjælper med at holde gearet tæt ved hånden. Et rummeligt interiør med åbne panellommer, et ergonomisk håndgreb og polstrede, justerbare skulderstropper kombinerer for at gøre denne rygsæk både behagelig og yderst funktionel.

Specifikationer:

93% Nylon

7% PVC


Lige nu har vi tilbud på Oakley Icon Backpack. Kig ind i vores online mode butik, hos dressinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste mode udstyr. Vi har også varer som mode, og alt det gode fra Oakley, til de bedste priser.

Funktioner Oakley Icon Backpack

Køn
Alder
Type taske
Kapacitet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk