`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kategorier

Oakley

Oakley Fuel Cell Polarized

  • Oakley Fuel Cell Polarized
  • Oakley Fuel Cell Polarized
  • Oakley Fuel Cell Polarized

Oakley Fuel Cell Polarized

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Oakley Fuel Cell Polarized

Vi har leget med en blanding af kunst og teknologi i nogen tid. Tanken var at skabe ren, autentisk stil for dem, der ikke bare går ad vejen - de stamper det og giver fodspor. Det førte til Oakley Fuel Cell ™. Ideen her er ufuldstændig originalitet og et glat udseende. Det er bevis på, at når ægtheden taler for sig selv, taler det med lydstyrke.

Specifikationer:

Linsebredde: 60 mm

Brobredde: 19 mm

Objektivhøjde: 40 mm

Temple Arm Længde: 130 mm

Teknologi:

Polarized®: Forbedret sikkerhed, komfort og ydeevne, Oakley HDPolarized linser filtrerer ud 99% reflekteret blænding uden tåge og optisk forvrængning, der kan komme med polariserede linser lavet med konventionelle fremstillingsmetoder.

High Definition Optics®: High Definition Optics® (HDO®) er en samling af patenterede teknologier, der gør det muligt for Oakley-briller at opfylde eller overgå teststandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab og slagfasthed.


Med Oakley Fuel Cell Polarized, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Oakley og deres mode produkter, besøg da Tilbehør til mænd kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. dressinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Oakley Fuel Cell Polarized

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk