`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Bottle Rocket Polarized

  • Oakley Bottle Rocket Polarized
  • Oakley Bottle Rocket Polarized
  • Oakley Bottle Rocket Polarized

Oakley Bottle Rocket Polarized

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Oakley Bottle Rocket Polarized

Bevæbnet med de bedste polariserede linser på planeten, Bottle Rocket? gør ydeevne svæve med semi rimless arkitektur og en bred åben udsigt over muligheden. Den lette, men holdbare O Matter®-ramme giver komfort i hele dagen med Unobtainium®-ørerocks, der sikrer et glidende greb. Dette klassiske Oakley look er konstrueret til livsstil, der nægter at stå stille.

Vi lader kunst og videnskab kollidere for at skabe Bottle Rocket. De åbne kantlinser har en krumning på 8,75 basis for at give dig en bred perifer vision.

Oakley HD polariserede linser er standard med flaskeracket, og der er ikke noget standard for deres ydeevne. De har ikke den dråbe og optiske forvrængning, der er fælles for almindelige polariserede linser, og med de patenterede innovationer af High Definition Optics® (HDO®) får du uovertruffen visuel klarhed og beskyttelse.

Komfort er konge med Oakley rammer, og Bottle Rocket bærer kronen godt. Stresbestandig O Matter® holder dette design holdbart endnu let, mens en præcis Three Point Fit maksimerer komforten og bevarer linserne i præcis optisk justering. For G-styrkerne i et aktivt liv konstruerede vi Unobtainium® arsocks, der faktisk øger grebet, når du sveder.

Oakley-polarisation eliminerer blændingsstrålerne med blænding med mere end 99% effektivitet, og vores fremstillingsteknik eliminerer blæse og visuel forvrængning, der følger med almindelige polariserede linser. Disse polariserede linser er designet til at øge kontrast og dybdeoplevelse, så du får en mere præcis visning af trofæet, der forfølger din lokke. Alle er lavet af Plutonite® til at filtrere ud 100% af alle UV. Hvis du har brug for receptkorrigering, har vi fået dig dækket.

Bottle Rocket fås med Oakley Authentic Prescription Lenses. Se din øjenplejeprofessor om receptområdet og præmie mulighederne.

Linse:

100% Oakley HD Polariseret. Minimeret blænding via teknologi, der producerer de bedste polariserede linser på planeten

Optimeret perifert syn og sidebeskyttelse mod sol, vind og påvirkning via 8,75 basislinsekrumning

Optisk præcision og ydeevne, der opfylder alle ANSI Z87.1 standarder

Impact Protection, der overstiger Oakley's High Velocity og High Impact Testing

UV-beskyttelse af Plutonite®-linsemateriale, der filtrerer ud 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400 nm

Glare reduktion og indstillet lys transmission af Iridium® linsebelægninger

Fås med Oakley Authentic Prescription Lenses

Ramme:

Holdbarhed og hele dagen komfort af letvægtsstrammende O Matter® rammemateriale

Unobtainium arsocks øger grebet med sved

Komfort og ydeevne af Three Point Fit, der holder linser i præcis optisk justering

Metal ikon accenter


Vent ikke med at købe Oakley Bottle Rocket Polarized. Du kan finde al information på Oakley Bottle Rocket Polarized, du kan kontakte dressinn via vores kontakt side. dressinn tilbyder exclusive tilbud på Tilbehør til mænd for mode og andre fritidsaktiviteter. Vores Tilbehør til mænd vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Solbriller varer.

Funktioner Oakley Bottle Rocket Polarized

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekte solbriller

-

Hurtig levering. Perfekte solbriller.

Gode ​​briller

-

Polariserede linser er et must, og disse er perfekt! Super komfortable og klar.

God

-

Disse briller er fantastisk! Let og fleksibel så godt for sportslige. Stilfulde udseende, så hvad kunne du beder om.

Virkelig top disse briller

-

Virkelig top disse solbriller. Meget let og fremragende i solen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk