`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Napapijri

Napapijri Noto 4

Napapijri Noto 4

  • Napapijri Noto 4
  • Napapijri Noto 4
  • Napapijri Noto 4

Napapijri Noto 4

Produktbeskrivelse Napapijri Noto 4

Napapijri Noto 4 bukser er skabt til mænd, der kan lide at føle frihed, friskhed, komfort og ungdommelig stil, da det korte design er perfekt til at gå i parken og nyde din udendørs aktivitet i de varme sommerdage og endda foråret .

Disse korte bukser er lavet af bomuld og en farvning , så de garanterer fremragende modstandsdygtighed over for slid, blødhed og åndbarhed. Lastlommer på benet giver dig mulighed for at opbevare genstande med mere komfort. Desuden kommer de med hånd- og baglommer, knap- og lynlåslukning, bæltestropper og et bredt snit, der giver dig et afslappet og vintage-look .Bermuda shorts Noto.

Features:

- Cargo Bermuda shorts.

- Garment dyed.

- Zip & button fastening.

- Flap & patch pockets.

- Badges.

- Spring/Summer 2021.

- 100% Cotton.


Er du interesseret i Napapijri Noto 4? Så skynd dig ind til dressinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Napapijri Noto 4. Napapijri er det bedste indenfor mode. Eksklusive Herretøj, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Napapijri Noto 4

Form for bukser
Længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk