`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Napapijri

Napapijri Moto 3

Napapijri Moto 3

  • Napapijri Moto 3
  • Napapijri Moto 3
  • Napapijri Moto 3

Napapijri Moto 3

Produktbeskrivelse Napapijri Moto 3

Napapijri Moto 3 bukser er en nyttig, frisk ledsager med en afslappet stil , der får dig til at se afslappet ud i enhver udendørs aktivitet eller gå en tur i løbet af foråret og sommeren, når du mest har brug for at føle dig godt tilpas og se fashionabelt ud.

Disse lange lastbukser er lavet af polyamid og polyester , hvis stoffer garanterer elasticitet, slidstyrke, åndbarhed og uigennemtrængelighed . De har lastlommer med flapper, lommer til hænder og ryg, knap- og lynlåslukning, bæltestropper og et tilspidset snit, der passer let til silhuetten.Cargo Pants Moto.

Funktioner:

Cargo bukser.

Strækstof.

Beklædning farvet.

Lynlås & knaplukning.

Bælgelommer.

Lomme med klap.

Badge.

Forår / Sommer 2021.

98% polyurethan, 2% polyester.


Hvis du er på udkig efter mode udstyr, findes det hos Napapijri. Hos dressinn, kan du købe masser af tilbehør til Bukser, så du kan udøve din sport optimalt. Napapijri Moto 3 fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Napapijri Moto 3

Form for bukser
Længde
Farve
Sustainability

Bæredygtighed Napapijri Moto 3

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk