`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Napapijri

Napapijri K Rainforest S Op 3

Napapijri K Rainforest S Op 3

  • Napapijri K Rainforest S Op 3
  • Napapijri K Rainforest S Op 3
  • Napapijri K Rainforest S Op 3

Napapijri K Rainforest S Op 3

Produktbeskrivelse Napapijri K Rainforest S Op 3

Napapijri K Rainforest S Op 3 jakken er en fremragende ledsager, som dine børn kan beskytte mod let regn eller vind, da de takket være dens materialer og egenskaber føles behagelige, friske og med bred bevægelsesfrihed .

Denne børnejakke er designet med polyamid, der giver fleksibilitet og slidstyrke, så de kan bære den i længere tid. Den leveres med en fast og elastisk hætte , fuld lynlås foran, lynlåslommer til hænder, justerbar forneden med løbegang, indvendigt meshfor, der muliggør ventilation, forseglede sømme, så vandet ikke kommer ind, forstærkningspletter i vigtige områder og et bredt snit til større mobilitet.Kort jakke Rainforest Summer Open.

Funktioner:

Hættejakke.

Lynlåsning.

Fast hætte.

Lommer med lynlås.

Elastiske trimmer.

Ventilationsøjer.

Indvendige manchetter.

Justerbar forneden.

Indvendig meshforing.

Kritisk tapede sømme.

Badges.

Forår / Sommer 2021.

100% polyamid.


Hvis du står og mangler en Napapijri K Rainforest S Op 3, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Drengetøj udstyr fra mærker som Napapijri, er produceret af de bedste materialer. Napapijri er eksklusiv design mode er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Napapijri K Rainforest S Op 3 i dag!

Funktioner Napapijri K Rainforest S Op 3

Hætte
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk