`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Napapijri

Napapijri K Noto 3

Napapijri K Noto 3

  • Napapijri K Noto 3
  • Napapijri K Noto 3
  • Napapijri K Noto 3

Napapijri K Noto 3

Produktbeskrivelse Napapijri K Noto 3

Napapijri K Noto 3 bukser er den perfekte følgesvend til børn, da de tilbyder dem al bevægelsesfrihed, komfort og friskhed, der er nødvendig for at lege og have det sjovt på de varmeste dage om sommeren og foråret , så det er ideelt at gå til stranden, parken eller bjergene.

Disse korte bukser til børn er lavet af bomuld og en farvning , så de garanterer fremragende modstandsdygtighed over for slid, blødhed og åndbarhed. Lastlommer på benet giver dig mulighed for at opbevare genstande med mere komfort. Derudover kommer de med hånd- og baglommer, knap- og lynlåslukning, bæltestropper og et bredt snit, der giver dig et afslappet og vintage-look .Bermuda shorts Noto.

Features:

- Chino cargo Bermuda shorts.

- Garment dyed.

- Zip & button fastening.

- Welt and patch pockets.

- Spring/Summer 2021.

- 100% Cotton.


Udforsk alle Drengetøj varer, som du kan finde hos dressinn, det kunne være Napapijri K Noto 3. køb dine nu Napapijri K Noto 3 og spar penge på Bukser produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Napapijri, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Napapijri K Noto 3. Hos mode? Tak til dressinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Drengetøj, til alt tænkelig sport.

Funktioner Napapijri K Noto 3

Form for bukser
Længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk