`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Napapijri

Napapijri K Bobbi FZH

Napapijri K Bobbi FZH

  • Napapijri K Bobbi FZH
  • Napapijri K Bobbi FZH
  • Napapijri K Bobbi FZH

Napapijri K Bobbi FZH

Produktbeskrivelse Napapijri K Bobbi FZH

Napapijri K Bobbi FZH sweater er en mere uformel model, perfekt til at lege i parken eller bjergene og holde dine børn beskyttet under vejrforholdene om foråret eller sommeren, og de kan også føle sig komfortable, elastikker, friske og fri til at bevæge sig, hvor de end er ønsker .

Denne børnetrøje er lavet af bomuld , så den garanterer blødhed, åndbarhed og slidstyrke. Designet inkluderer en fast hætte, der beskytter dem mod sol eller let regn, en fuld lynlås foran, elastiske manchetter og forneden, et bredt snit og et camouflage-print, der får dem til at ligne bjergbestigere.Lynlås sweatshirt Bobbi.

Funktioner:

Hættetrøje.

Fuld lynlås.

Fast hætte.

Ribbeklædning.

Trykt grafik.

Forår / Sommer 2021.

100% bomuld.


Velkommen til vores Napapijri K Bobbi FZH, speciale tilbud! Har du brug for dressinn, eller have nye mode udstyr. dressinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Napapijri og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Drengetøj.

Funktioner Napapijri K Bobbi FZH

Hætte
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk