`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Napapijri

Napapijri K Beji C

Napapijri K Beji C

  • Napapijri K Beji C
  • Napapijri K Beji C
  • Napapijri K Beji C

Napapijri K Beji C

Produktbeskrivelse Napapijri K Beji C

Napapijri K Beji C sweatshirt er designet i en klassisk og sporty stil, så børn kan føle sig beskyttet, komfortable og friske i enhver sæson og ved afslappede lejligheder, for at gå ud at lege udendørs eller blive hjemme, og de kan bære den alene eller ledsaget af en skjorte.

Denne sweatshirt til børn er lavet af økologisk bomuld, der giver fremragende modstandsdygtighed over for slid, elasticitet, åndbarhed og blødhed under respekt for miljøet. Den har en rund krave, regelmæssigt snit, lange ærmer, elastiske manchetter og forneden for at undgå, at den kolde vind kommer ind, og det berømte norske flag på brystet, som er logoet for dette brand.Sweatshirt Beji.

Features:

- Sweatshirt.

- Crew neck.

- Ribbed trims.

- Printed graphics.

- Spring/Summer 2021.

- 100% Cotton.


Hvis du vil købe de bedste Drengetøj fra Napapijri, har du fundet det bedste sted, dressinn. Hos dressinn, har vi kun de bedste mærker, som Napapijri, så du kun får de bedste mode, til de bedste priser. Kig selv efter i mode og K Beji C. Bestil nu og modtag dine Napapijri K Beji C, inden for et par dage.

Funktioner Napapijri K Beji C

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk