`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Napapijri

Napapijri K Bauck H

Napapijri K Bauck H

  • Napapijri K Bauck H
  • Napapijri K Bauck H
  • Napapijri K Bauck H

Napapijri K Bauck H

Produktbeskrivelse Napapijri K Bauck H

Napapijri K Bauck H-sweateren giver børnene en blød, behagelig følelse og en uformel stil for at gå ud at lege i parken eller tage på en udflugt med dine børn, da det vil beskytte dem mod sol og let regn i løbet af forår eller sommer .

Det organiske bomuldsstof blev brugt i denne sportstrøje til børn for at tilbyde dem blødhed, elasticitet og kontrol af fugt. Den leveres med en fast hætte, der beskytter dem mod solen eller en overraskende regn. Derudover har den elastiske manchetter og forneden for at undgå, at vand og kold vind kommer ind. Det brede snit og designet med to toner giver større alsidighed.Hættetrøje BaucH.

Funktioner:

Hættetrøje.

Fast hætte.

Ribbeklædning.

Trykt grafik.

Forår / Sommer 2021.

100% bomuld.


Er du på udkig efter Napapijri K Bauck H? Det findes på lager hos dressinn, din online mode butik. Hos dressinn kan du altid finde mode, masser af udstyr fra Napapijri. Skynd dig at købe Napapijri K Bauck H, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk dressinn´s store sortiment af mode.

Funktioner Napapijri K Bauck H

Hætte
Mønstret
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk