`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Napapijri

Napapijri K Badyr FZH

Napapijri K Badyr FZH

  • Napapijri K Badyr FZH
  • Napapijri K Badyr FZH
  • Napapijri K Badyr FZH

Napapijri K Badyr FZH

Produktbeskrivelse Napapijri K Badyr FZH

Napapijri K Badyr FZH-sweater til børn er en utro ledsager til kolde morgener, gå i parken eller blive hjemme om foråret eller sommerdage, fordi det giver blødhed, komfort og åndbarhed , så det bliver deres yndlingsbeklædning.

Denne hættetrøje til børn er lavet af økologisk bomuld, der giver en dejlig fornemmelse at røre ved, kontrollerer fugt og holder dig varm. Dens design inkluderer en fuld lynlås foran , elastiske manchetter og forneden for at undgå, at den kolde vind kommer ind, en kængurulomme, der er opdelt i to dele, og strålende farver inspireret af det norske flag.Lynlås sweatshirt Badyr.

Funktioner:

Hættetrøje.

Fuld lynlås.

Fast hætte.

Kængurulomme.

Ribbeklædning.

Trykt logo.

Forår / Sommer 2021.

100% bomuld.


Hos dressinn, kan du se alle egenskaber på Napapijri K Badyr FZH. I vores mode butik, har vi mange størrelser i Napapijri K Badyr FZH. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Napapijri K Badyr FZH, andre tilbud på andet mode udstyr.

Funktioner Napapijri K Badyr FZH

Hætte
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk