`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Napapijri

Napapijri K Badyr C

Napapijri K Badyr C

  • Napapijri K Badyr C
  • Napapijri K Badyr C
  • Napapijri K Badyr C

Napapijri K Badyr C

Produktbeskrivelse Napapijri K Badyr C

Napapijri K Badyr C sweatshirt er skabt til børn for at give dem et varmt, behageligt, blødt og åndbart tøj, så de kan bære det når som helst, især om morgenen eller natten om foråret eller sommeren og i enhver aktivitet.

Denne børnetrøje er lavet af økologisk bomuld , der giver en dejlig fornemmelse ved berøring, elasticitet og absorberer fugt hele tiden. Den leveres med en afrundet krave uden hætte eller lynlås , elastiske manchetter og et bredt snit, så de kan bevæge sig med komfort, mens de leger og har det sjovt i byen eller bjergene.Sweatshirt Badyr.

Funktioner:

Sweatshirt.

Crew hals.

Ribbeklædning.

Trykt logo.

Forår / Sommer 2021.

100% bomuld.


Gennemfør din bestilling af Napapijri K Badyr C, med vores Drengetøj udvalg og Hættetrøjer varer. Kig igennem de andre mode kategorier, Hos dressinn, er vi specialister i mode udstyr, du kan også finde Hættetrøjer udstyr, til de bedste priser hos dressinn!

Funktioner Napapijri K Badyr C

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk