`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Napapijri

Napapijri K Adyr

Napapijri K Adyr

  • Napapijri K Adyr
  • Napapijri K Adyr
  • Napapijri K Adyr

Napapijri K Adyr

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Napapijri K Adyr

Napapijri K Adyr-jakken er designet til at give børn beskyttelse og komfort under deres udflugter til bjergene eller i byen, da den giver dem fri bevægelighed, vindtæt og åndbarhed under enhver aktivitet.

Denne jakke til børn er lavet af polyamid, så den er elastisk, modstandsdygtig over for slid og favoriserer kontrol med fugt og er inspireret af militære farver. Den leveres med en fuld lynlås foran, lynlåslommer til hænder, en indvendig meshforing , ventilationskanaler for at lette svedudslip og elastiske manchetter og forneden for at undgå, at vinden kommer indKort jakke Adyr.

Funktioner:

Kort jakke.

Lynlåsning.

Lommer med lynlås.

Elastiske trimmer.

Ventilationsøjer.

Indvendig meshforing.

Badge.

Trykt logo.

Forår / Sommer 2021.

100% polyamid.


Alle mode produkter og Jakker er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos dressinn kan du finde en masse Drengetøj fra Napapijri. Prisen på Napapijri K Adyr er 53.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Napapijri K Adyr

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk