`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Napapijri

Napapijri K Acalmar Vest 4

Napapijri K Acalmar Vest 4

  • Napapijri K Acalmar Vest 4
  • Napapijri K Acalmar Vest 4
  • Napapijri K Acalmar Vest 4

Napapijri K Acalmar Vest 4

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Napapijri K Acalmar Vest 4

Napapijri K Acalmar Vest 4 er en behagelig, åndbar og holdbar mulighed, så børn kan nyde deres bjergaktiviteter, rejse, lege med deres venner eller endda blive hjemme, da den giver total varm beskyttelse og bevægelsesfrihed.

Denne børnevest er lavet af polyamid / nylon , som er modstandsdygtig over for slid, elastisk, åndbar og vindtæt. Designet inkluderer en polstret foring uden dun, der giver en varm fornemmelse og blokerer vindeffekten. Den leveres også med lynlåslommer til hænder, elastisk kant på ærmerne, en fuld lynlås foran og en forstærket krave, der altid beskytter brystet.Vest Acalmar Vest.

Funktioner:

Vest.

Fuldt quiltet.

Lynlåsning.

Lommer med lynlås.

Elastiske trimmer.

Ned fri polstring.

Badge.

Forår / Sommer 2021.

100% polyamid.


Er du vild med Napapijri K Acalmar Vest 4? Kig i vores mode afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Drengetøj, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye mode produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Drengetøj, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Napapijri K Acalmar Vest 4

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk