`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Munich

Munich G-3 Jeans

Munich G-3 Jeans

Munich G-3 Jeans

Munich G-3 Jeans

Munich G-3 Jeans

  • Munich G-3 Jeans
  • Munich G-3 Jeans
  • Munich G-3 Jeans
  • Munich G-3 Jeans
  • Munich G-3 Jeans
  • Munich G-3 Jeans

Munich G-3 Jeans

Produktbeskrivelse Munich G-3 Jeans

Gadefodtøj og sportssko kommer sammen i denne model med en syntetisk overdel med en ældet læderfinish for et elegant look. Inkluderingen af en nylon tunge giver ekstra komfort.
Med en phylon mellemsål for stor fleksibilitet og fremragende dæmpning. Det har også gummiindsatser for ekstra modstand og maksimalt greb.
Hvis du er på udkig efter Munich G-3 Jeans, er heldet med dig. I vores mode butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal dressinn butik. Skynd dig, bestil dine Herresko med det samme. dressinn tilbyder et kæmpe udvalg i Sneakers, til alt slags sport. Vores Sneakers er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Munich G-3 Jeans

Højde støvler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk