`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Luminox

Luminox Navy Seal Colormark 3053

Luminox Navy Seal Colormark 3053

Luminox Navy Seal Colormark 3053

Luminox Navy Seal Colormark 3053

Luminox Navy Seal Colormark 3053

  • Luminox Navy Seal Colormark 3053
  • Luminox Navy Seal Colormark 3053
  • Luminox Navy Seal Colormark 3053
  • Luminox Navy Seal Colormark 3053
  • Luminox Navy Seal Colormark 3053
  • Luminox Navy Seal Colormark 3053

Luminox Navy Seal Colormark 3053

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Luminox Navy Seal Colormark 3053

Navy SEAL Colormark 3050 Serie: 3053

Tekniske specifikationer:

Funktion: TimeDate

Bevægelse (teknologi): Quartz

Størrelse af tilfælde diameter: 44,00 mm

Case materiale: Carbon forstærket PC

Case Bezel: Rotation 1 Way Diver

Case Back: Bagkasse med Skruer

Crown: Dobbelt Security Gasket

Vandtæthed (m / ft / atm): 200/660/20

Krystal / Glas materiale: Hærdet Mineral

Strap / Armbånd materiale: Gummi / silikone / PU

Sag Højde: 13,80 mm

Vægt: 56g

Teknologi:

NAVY SEAL COLORMARK 3050 SERIER:

Først indført i 1994, Original flåde segl ur er det ur, der satte Luminox på kortet. Chief Nick North, officer som står for indkøb til Navy SEALs, arbejdede med Luminox at udvikle et ur specielt designet til brug under de mest krævende forhold tænkelige. Siden da har Luminox aldrig overtrådt fra sin mission, noget, der er blevet bekræftet af de mange elite militær og retshåndhævende enheder, der har anmodet Luminox rundt omkring i verden. År senere ,, den COLORMARK serien er stadig en af ​​Luminoxs bedste sælgere

Luminox ure er Swiss Made og udstyret med en unik self drevet belysningssystem .:

I over 20 år har Luminox indgået et samarbejde med verdens hårdeste maritime kommandosoldater til løbende finpudse og forfine et ur hård nok og nyttige nok til at blive betragtet som "første linje gear" for de fineste krigere. I dag har vi taget ved lære af fortiden og raffinement i stand i stede for at udvikle vores hårdeste og mest specielt designet afgørende stykke tidtagning gear til dato, ANU (Autoriseret for Navy brug) watch serien.

Luminox og Navy SEALs:

Den Luminox Navy SEAL ur er ur, der gjorde Luminox berømt. I 1993, den assisterende FTU & E Officer for NAVY SEALs, Nick North, blev bedt om at søge en mere pålidelig ur til nat missioner og fundet løsningen, da han opdagede Luminox. Han arbejdede med Luminox at udvikle et ur til deres specifikationer og en revolution blev født. I over 20 år har Luminox indgået et samarbejde med verdens hårdeste maritime kommandosoldater til løbende finpudse og forfine et ur hård nok og nyttige nok til at blive betragtet som "første linje gear" for de fineste krigere. I dag har vi taget ved lære af fortiden og raffinement i stand i stede for at udvikle vores hårdeste og mest specielt designet afgørende stykke tidtagning gear til dato, ANU (Autoriseret for Navy brug) watch serien.


Luminox Navy Seal Colormark 3053 findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online mode butikken, Luminox Navy Seal Colormark 3053 lignende produkter. Vores udvalg i Ure produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Luminox Navy Seal Colormark 3053

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk