`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Luminox

Luminox Atacama Field Chrono Alarm 1949

Luminox Atacama Field Chrono Alarm 1949

  • Luminox Atacama Field Chrono Alarm 1949
  • Luminox Atacama Field Chrono Alarm 1949
  • Luminox Atacama Field Chrono Alarm 1949

Luminox Atacama Field Chrono Alarm 1949

Produktbeskrivelse Luminox Atacama Field Chrono Alarm 1949

Atacama Field Chronograph Alarm 1940 Serie: 1949

Tekniske specifikationer:

Funktion: Chrono, Alarm, Dato

Bevægelse (teknologi): Quartz

Størrelse af tilfælde diameter: 45,00 mm

Case materiale: Rustfrit stål børstet

Case Bezel: Fix

Case Back: skruet

Crown: Sikkerhed Screw On

Vandtæthed (m / ft / atm): 100/330/10

Krystal / Glas materiale: Sapphire glas anti reflekterende belægning

Strap / Armbånd materiale: Ægte Læder

Sag Højde: 13,90 mm

Vægt: 100 g

Teknologi:

Atacama FIELD DAY DATE 1920 SERIER:

Oprindelse i 1880'erne, feltet ur vundet popularitet under Første Verdenskrig på grund af soldater krav om pålidelige og bærbare ure. Trench kampe kræves hurtig, præcis timing så ure skulle være lille nok til at blive båret på håndleddet. Slagmarken miljø også skabt et behov for usædvanligt vand og stød resistente ure, og Field ur hurtigt udviklede en karakteristisk stil - robust og utilitaristisk med næsten ingen udsmykning.

Everyday Gear Den Moderne Field Watch:

Luminox tilbyder en række marken modeller i kvarts og automatisk afrunding ud vores samling af den ultimative LAND serien. Vores bedst sælgende stykker er Atacama Field-serien, som blander funktionaliteten i en moderne Swiss Made ur med en opdateret retro look. Den ultimative inkarnation af Field ur, det er robust og pålidelig, virkelig ikonisk design og en fantastisk daglige slid tidsmåler, velegnet til marken, på kontoret eller bestyrelseslokalet. De Atacamas har en solid rustfrit stål sag, skrue ned krone for tilsat vand modstand, og tritium rør til kontinuerlig belysning.

Field Ure American Heritage Style:

I næsten et århundrede har Field Watch indbegrebet amerikanske arv stil, og dens popularitet fortsætter med at vokse. Over tid, er stilen blevet opdateret og contemporized vokser i tilfælde størrelse med tendens til større ure, og også med tilsætning af urværk pålidelighed med fremkomsten af ​​denne teknologi. I dag Field ure kommer i herre og kvinders modeller, med kvarts eller mekaniske bevægelser og mange med automatiske mekaniske bevægelser.


Hvad ville du sige til at finde Luminox Atacama Field Chrono Alarm 1949 til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din mode butik. Køb det bedste udstyr fra Luminox og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Elektronik varer.

Funktioner Luminox Atacama Field Chrono Alarm 1949

Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk