up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Luhta

Luhta Kamppi Jacket

Luhta Kamppi Jacket

plus
  • Play videoLuhta Kamppi Jacket
  • Luhta Kamppi Jacket
  • Luhta Kamppi Jacket

Luhta Kamppi Jacket

Produktbeskrivelse Luhta Kamppi Jacket

En vandafvisende softshell-pels til forår og efterår. Det elastiske og åndbare softshell-materiale har desuden fået en vandafvisende behandling for at sikre, at lette regndråber simpelthen ruller af overfladen af pelsen uden at blive absorberet i stoffet. Som det er almindeligt med softshell-jakker, er sømmene ikke en sporty, vindtæt og vandafvisende softshell-jakke til en aktiv livsstil både i byen og i naturen. Jakken beskytter effektivt mod regnbyger og sne, da stoffet er både vandtæt og åndbart. Sømmene er dog ikke blevet tapet, som det er almindeligt for softshell-jakker. Så hvis du tilbringer lange tider i regnen, kan vand trænge igennem sømmene. Denne lette, uforede jakke er fantastisk til en række forskellige anvendelser, der er praktiske lynlåslommer foran og krog- og løkkejusteringer på manchetterne.


Specifikationer:

Materiale: 100% polyester
Vægt: 0,4500


Omsorg:

Vask indefra og ud med lignende farver.
Ikke tørretumbles.
Normal vask.
Den oprindelige vandtemperatur bør ikke overstige 30 °.
Rengør ikke; Beklædningsgenstande rengøres muligvis ikke kommercielt.
Luk lynlåse inden vask.
Stryg ikke.
Må ikke bleges.
Udforsk alle Herretøj varer, som du kan finde hos dressinn, det kunne være Luhta Kamppi Jacket. køb dine nu Luhta Kamppi Jacket og spar penge på Jakker produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Luhta, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Luhta Kamppi Jacket. Hos mode? Tak til dressinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Herretøj, til alt tænkelig sport.

Funktioner Luhta Kamppi Jacket

Lukkeanordninger
Farve
Lynlås længde

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up