`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lancome

Lancome Tresor La Nuit 75ml

  • Lancome Tresor La Nuit 75ml
  • Lancome Tresor La Nuit 75ml

Lancome Tresor La Nuit 75ml

Produktbeskrivelse Lancome Tresor La Nuit 75ml

Oplev La Nuit Trésor, en sultrig smuldrende parfume til kvinder med noter af frisk hindbær, røgelse og vanilje med et fortryllende hjerte af sort rosenkerne. Denne nye duft er Lancôms første 'Gourmand Woody Florienta; parfume, en duft af lidenskabelig kærlighed som fremvist i den nye annonce med den smukke Penelope Cruz.Denne rige og udsøgte kvinders parfume blev udført af to mesterparfumere, der kombinerede deres håndværk for at skabe La Nuit Trésor Eau de Parfum. Begyndelsen med en udbrud af lækker hindbær, er noterne af en Damascena rose blevet forbedret for at give duften en dyb og mystisk duft. Vanilje, der vokser på kronbladene på en orkidé i Tahiti, giver duften en sol- og stråleanvisning.

Velkommen til vores Lancome Tresor La Nuit 75ml, speciale tilbud! Har du brug for dressinn, eller have nye mode udstyr. dressinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Lancome og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Parfumer.

Funktioner Lancome Tresor La Nuit 75ml

typer af parfumer
Kapacitet
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Autentisk?

-

Hej. Er alle dine duftstoffer autentiske?

vore eksperters svar

Hej, alle produkter på vores hjemmeside er helt originale, tak. Med venlig hilsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk