`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lacoste

Lacoste Best

  • Lacoste Best
  • Lacoste Best

Lacoste Best

Produktbeskrivelse Lacoste Best

Rene Lacostes ikoniske skabelse: vores tidløse oprindelige pique strik polo er blød, holdbar og uendeligt stilfuldt. Et must have i flere farver.

funktion:

Rib krave og armbånd

2 stolpelukning

Perlemor knapper

klassisk pasform

Original Fit


Er du på udkig efter Lacoste Best? Det er dressinn mest solgte vare, din online mode butik. Prisen er 69.99 $, i en begrænset periode! Hos dressinn, får du flest fordele og finde mange flere Lacoste, til de bedste priser. Alle vores mode vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Lacoste Best

Typer af ærmer
Farve
Mønstret

Kundeanmeldelser og spørgsmål (12)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kvalitet og leveringstid

-

Originalprodukt og i overensstemmelse med beskrivelsen ankom tidligere end forventet. Meget tilfreds med den købte vare og leveringen.

Godt produkt godt køb

-

Jeg er meget tilfreds med produktet og servicen fra Dressinn. Dette er min tredje ordre, og jeg tror, jeg kommer tilbage oftere. Jeg anbefaler Dressinn.

Lacoste polo

-

Produkt i fremragende stand med meget hurtig levering og konkurrencedygtig pris

Den bedste t-shirt

-

Den dyreste og bedste t-shirt nogensinde. Fantastiske farver, næsten ingen strygning, god pasform, jeg elsker denne t-shirt, det er hver øre værd.

Store

-

Jeg værdsatte leveringshastigheden, korrespondancen med beskrivelsen samt prisen. Perfekt.

Top produkt

-

En klassiker til en god pris

Bestil som

-

Bd, ordren ankom som planlagt, og varen blev også fuldt ud opfyldt. Tak skal du have. JCS

Anmeldelse

-

Polo nøjagtigt hvad jeg forventede. Også med hensyn til farve og pasform, som jeg er vant til fra Lacoste, glad for at jeg købte den.

Tilfreds

-

Oprindeligt produkt og kompatibel med beskrivelsen ankom tidligere end forventet. Meget tilfreds med den købte vare og levering.

Perfekt

-

Perfekt, det kom endda lidt tidligere end planlagt. Hvad angår størrelsen, hvis du bruger en "M" i stænger fra Springfield, Zara eller Massimo Dutti, anbefaler jeg "S" fra Lacoste (taler om klassisk snit - hvis det er Slim cut, så M fra Lacoste, fordi der er ret forskel mellem et snit og et andet). Meget tilfreds med produktet

Levering

-

Var min første ordre hos dressinn. Det gik godt. God pris!

Fremragende første køb

-

Jeg værdsatte leveringshastighed, korrespondance med beskrivelse og pris. Det var min første ordre, og jeg regner med at forblive din kunde, hvis lignende forslag gentages.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk