up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem flecha

Herresko

Herresko mode

Shop vores gigantiske udvalg af Herresko. Køb alle varer online hos til konkurrencedygtige priser og fuldend dit mode udstyr hos dressinn.

Mærker for Herresko

Fremhævede produkter i Herresko

Hvorfor betyder kjolesko noget i mænds stil?

Bådsko

Bådsko er normalt klud eller læder med ikke mærkbare gummisåler beregnet til ydeevne på en båd. Et nipdesign er hugget ind i bundene for at give hold på et vådt gulv; lædersammensætningen sammen med udnyttelsen af olie er beregnet til at modstå vand; og syningen er ekstremt varig.

Støvler og støvler

Støvler og støvletter er den slags særlige fodtøj. Forskellen mellem støvler og støvler er deres længde. Støvler er mindre og bør ideelt ende ende direkte ved din ankel, mens støvler slutter en til fire centimeter op af din ankel.

Sandaler

Sandaler er en åben slags fodtøj, herunder en bund, der klæber sig til foderen af brugerne ved hjælp af bånd, der passerer over vristen og gennem anklen. Sandaler kan også holde en hæl. Sandaler sender hovedet på dine fødder afsløret.

Sko

En sko er en fodtøjsartikel designet til at bevare og opretholde den menneskelige fod. Sko bruges også som et stykke dekoration og stil. Designet af sko er blevet ændret ekstremt gennem praksis og fra tradition til tradition, hvor præsentationer tidligere var bundet til at udføre.

Sneakers

Sneakers er sko, der hovedsageligt er beregnet til sport eller andre former for dynamisk træning, men bruges nu også populært til daglig afslappet slid. De bruges også som mode, fordi de forbedrer din personlighed. De kommer i forskellige størrelser og farver.

Mere om herresko:

Tilbehør til sko er meget vigtige og nyttige. Du kan købe dette tilbehør fra Levis, Jack og Jones, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans. Espadrilles, flip flops, træsko, hjemmesko er flere typer sko.

clouse menu Luk