`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Helly hansen

Helly hansen Rigging

Helly hansen Rigging

Helly hansen Rigging

Helly hansen Rigging

  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging
  • Helly hansen Rigging

Helly Hansen Rigging

Produktbeskrivelse Helly hansen Rigging

Rigging-jakken integreret med Helly Tech Protection-teknologien er et vandtæt, vindtæt og åndbart tøj. Lavet af to-lags stof med fuldt lukkede sømme for at holde dig tørre og fri for fugt i tider med hårdt regn.

Denne vandtætte jakke er integreret med holdbar vandmodstandsbehandling og et hurtigt trækfor, der giver større komfort. Rigging-jakken har elementer af det klassiske sømandes design i et blødt bomuldsstof.

Vores Classic utility stil lang længde casual parka til mænd blev oprindeligt designet til sejlere, der havde brug for en top frakke for at give varme og beskyttelse samtidig med at de forberedte deres sejlbåd og venter mellem varmer på regattaer. Det er blevet vedtaget som et godt stykke til mere afslappet slid med sin signatur Helly Hansen design og stor beskyttelse og året rundt alsidighed. Full Helly Tech® konstruktion holder dig tør, og den aftagelige Primaloft® liner jakke giver ekstra varme og kan også bruges som en lysisoleringsjakke alene. En perfekt lang jakke til det altid skiftende vejr i Norden og et fantastisk stil udtryk for det autentiske marine look.

Funktioner:

Helly Tech® Protection

Vandtæt, vindtæt og åndbar

2 Lags stofkonstruktion

Fuldt søm forseglet

Vedvarende behandling med vandafvisningsbehandling (DWR)

Foret for komfort

Hurtigt tørt foring


Hvad ville du sige til at finde Helly hansen Rigging til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din mode butik. Køb det bedste udstyr fra Helly hansen og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Herretøj varer.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk