`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Geox

Geox Jaysen

Geox Jaysen

Geox Jaysen

Geox Jaysen

Geox Jaysen

Geox Jaysen

Geox Jaysen

  • Geox Jaysen
  • Geox Jaysen
  • Geox Jaysen
  • Geox Jaysen
  • Geox Jaysen
  • Geox Jaysen
  • Geox Jaysen
  • Geox Jaysen

Geox Jaysen

Produktbeskrivelse Geox Jaysen

Denne bløde sneaker er designet til problemfrit at fuldføre ethvert sommerligt tøj, der er off duty, og udstråler stilfuldhed på tennisbanen og er sat på en kasse sål.

Den Geox patenterede ydersål giver fuld åndbarhed og en salig fornemmelse for foden og benet, mens perforeringerne på den øverste øger åndbarheden endnu mere.

EVA-ydersålen betyder, at den er let fleksibel og polstret, mens den aftagelige praktiske hygiejniske fodseng er dækket af læder for en konstant behagelig pasform og vedvarende følelse af tørhed.

Den klassiske Geox gummisål er baseret på et eksklusivt patent:

Kombinationen af den perforerede sål og den resistente åndbare og vandtætte membran muliggør naturlig temperaturregulering, hvilket skaber det perfekte mikroklima inde i skoen, der holder fødderne tørre og behagelige hele dagen.


Hos dressinn har vi kun høj kvalitets mode vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Geox Jaysen? Er heldet med dig! Vi har dressinn i vores online Damesko katalog og Sneakers, vi tilbyder mode, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Geox Jaysen

Højde støvler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ser godt ud!

-

Har lige modtaget dem, og de ser godt ud! Jeg er i størrelse 7.5 og bestilte 7. Pasformen er tæt, men skal være perfekt, når den er slidt ind.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk